Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyik autó jobb vétel?

Melyik autó jobb vétel?

Figyelt kérdés
Honda Accord 2.2 i-CDTI motorral, 2007-es évjárat, vagy citroen c5 2009 évjárat 2.0 Hdi motorral, esetleg ford mondeo mk4 2.0 tdci?

2024. jún. 13. 21:08
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
Hagy gonoszkodjak:Én mindig használt autót vettem magamnak.De azért ezek 20 évesek! akkor már akár egy kispolszki is lehetne nem???
2024. jún. 13. 21:20
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Egyértelműen Honda.
2024. jún. 13. 21:23
 3/8 A kérdező kommentje:
1-es nem vagyok hajlandó 2,5 m- nél többet adni egy autóért! Nekem max ennyit ér!
2024. jún. 13. 21:38
 4/8 anonim ***** válasza:
22%
:) Azt hittem megsértődsz.Ezek közül a Honda.De miért kell ekkora batár nagy motor? Kicsit fiatalabb kocsik fele ekkora motorral és fogyasztással ugyanezt tudják.
2024. jún. 13. 21:48
 5/8 anonim ***** válasza:
40%

Ja, meg 26 felé felesleges elektronikával és kibocsátáscsökkentő berendezéssel, meg adblue-val, meg kanyarkövető lámpával, meg sávtartó asszisztenssel. Ja, és nulla vezetési élménnyel.

2024. jún. 13. 21:53
 6/8 anonim ***** válasza:
22%
De meg miért kell dízel? Egyébként amelyikre vigyázva volt az még nagyon is megbízható. De azoknak nyilván nem ennyi az ára. A hondába pedig kettőskeresztlengőkar van elől. Ami nem óccsó. Ennyiért jobb lenne egy sima Mchparsonos.
2024. jún. 13. 22:00
 7/8 A kérdező kommentje:
Dehogy sértődök, ezek tetszenek, most egy mk3 mondeót hajtok, nekem fontos hogy nagy kényelmes legyen, nem annyira a racionalitás a szempont, hanem az hogy ezért a pénzért melyik mennyit ad! Nekem a kombi forma a bejövős! Általában nem olyan autót veszek amire szüksègem van, hanem ami tetszik😅
2024. jún. 13. 22:01
 8/8 anonim ***** válasza:
Az Accord. A Honda dízeljei nagyon megbízhatóak. Ugyanez a 2.2-es i-CTDi van a FK3-as Civic-ünkben. Soha nem volt semmi gondja.
2024. jún. 13. 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!