Egy műszaki vizsgabiztos (b kategoria) mennyit keres?
Nem a 10-es vagyok, de felénk van olyan cég, amelyik csak vizsgáztatással foglalkozik. És az nem is időpontkérős fajta, hanem nagyüzemű műszakiztatás, mennek oda random a járművek és szép sorban futószalag-szerűen haladnak át a vizsgasoron.
Tehát nem autószerviz, amelyik a sok különféle szervizszolgáltatás mellett tud vizsgáztatni is.
(Láttam már álláshirdetést is amúgy tőlük pár éve, hogy műszaki vizsgáztatókat keresnek.)
Láttam már huszon-éves vizsgabiztost is.
OKJ-s alapképzéssel nem lehet vizsgabiztos az illető, közép, vagy felsőfokú, autószereléshez köthető bizonyítvány, vagy diploma, 3 év szakmai gyakorlat, jogosítvány a jelentkezés feltétele.
Nem tudom mennyit kereshetnek, gyanús, hogy nincsenek túlfizetve, de nem is minimálbérért dolgoznak.
Vizsgabiztost vizsgaidőben még nem láttam szerelni, ha rendes, apróbb hibákat (pl izzócsere) a műhelyben dolgozó szerelő orvosol, azért ne bukjon az autó, de még az se kötelességük, viszont a vizsgabiztos a vizsgáztatással van elfoglalva, nem szerel
Más kérdés, hogy másodállásban lehet szerelő, de olyankor nincs vizsga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!