Ha gazdasági totálkárosra minősítette a biztosító az autómat és 1-2 héten belül el tudom dönteni,hogy méh telepre vigyék vagy megtarthassam akkor ti mit választanátok ? Ha odaadom nekik több pénzt adnak ?
Figyelt kérdés
Soha nem voltam ilyen helyzetben. Belém jöttek. Ti mit csinálnátok ?jún. 10. 08:13
11/13 anonim válasza:
F asztrát max akkor ments ha GSI vagy különösen keveset futott ritka egyben lévő példány.
12/13 anonim válasza:
Szia!
Nekem van gtk-s autóm, jelenleg is azzal járok.
A biztosító gyors kárt ítél meg(számla nélküli javításra).
Az autó megy automatikusan roncsbörzére.
Leírom az én példámat.
730 ezerre értékelte az autót.
Roncsbörzén valaki meg akarta venni 250-ért, de nem adtam oda.
Igy 480-at utaltak a számlámra.
Add oda az autót, adásvételivel kell megvenniük, vagy megy az autó hivatalos bontóba, ha nem kel el. Ezt a méh telepet nem tudom ki találta ki. Akkor a neveden maradna az autó.
Ha veszel másik hasonló autót, beszáll a biztosító az átiratásba.
13/13 anonim válasza:
Én megkérdeztem a szerelőt mennyiért csinálja meg.Még kerestem is rajta 300 ezret
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!