Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha gazdasági totálkárosra...

Ha gazdasági totálkárosra minősítette a biztosító az autómat és 1-2 héten belül el tudom dönteni,hogy méh telepre vigyék vagy megtarthassam akkor ti mit választanátok ? Ha odaadom nekik több pénzt adnak ?

Figyelt kérdés
Soha nem voltam ilyen helyzetben. Belém jöttek. Ti mit csinálnátok ?
jún. 10. 08:13
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
0%
Attol függ milyen a sérülése . Pl kasztnit megtudom csinalni a fényezéssel a kárpielemeket elektronikat is de ha motor váltó komolyan serült azt már nem . Hirdesd meg potom pénzért van aki direkt ezzel foglalkozik de ne füstifecskéknek meg sitteseknek add el .
jún. 10. 08:28
 2/13 A kérdező kommentje:
értem ,de most a biztosítóról szól a kérdésem,hogy mit tegyek. Ők fizetnek érte ha odaadom nekik méh telepre ? Vagy többet fizetnek ? 1-2 hét és küldik,hogy mennyi jár a balesetért . Én tudom itthon tárolni és kivonni a forgalomból ez nem gond. Anyagilag ez nekem már mind 1 lenne,hogy elviszik vagy itthon tartom ?
jún. 10. 08:35
 3/13 A kérdező kommentje:
Opel astra f . képet nem tudok ide küldeni,de autószerelő ismerősöm szerint nagyobb a kár mint amennyit a biztosító fizethet és lehet,hogy nem is érné meg megcsináltatni. Lenne vagy 1 hónap amire kész lenne olyan a sérülés. Vezetői ülésnél csapódott a másik kocsi bele. Bele lökött az árokba. Ez a fajta autó már öreg az a gond. Csak használtkocsin tudom megnézni mennyit is érnének ha eladtam volna a baleset előtt.
jún. 10. 08:39
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha f astra, abva mar nem nagyon érdemes belenyúlni. Add oda a biztosítónak. Akkor valamivel többet fizet.
jún. 10. 08:52
 5/13 anonim ***** válasza:
0%
Méh telepre semmiképp,neked kell fizetned nem keveset
jún. 10. 11:02
 6/13 anonim ***** válasza:
35%
#5: a múlthéten adtam le egy hivatalos bontóba a kocsit, ott 50 Ft/kg áron bevették (ők fizettek). Van ahol ez csak 30 Ft/kg, de a lényeg hogy hivataloshoz kell elvinni aki ad ott helyben lepecsételt érvényes papírt amivel rögtön elintézhető a kormányhivatalban minden.
jún. 10. 11:13
 7/13 A kérdező kommentje:
most összezavarodtam. Mondta telefonon a csaj,hogy gondolkozzak el azon mi lesz a ronccsal. Méh telepre vigyék vagy otthon hagy legyen. Na mond szerintetek melyiket válasszam ? Persze én azt szeretném ha megérné nekem anyagilag kínlódni vele . Ha nem akkor legyen a portámon . Nem zavar egyébként.
jún. 10. 12:56
 8/13 A kérdező kommentje:
Persze én nem akarok fizetni nekik érte,hogy vigyék el. Fizetni kéne érte ?
jún. 10. 12:58
 9/13 anonim ***** válasza:
0%

[link]

itt bal oldalt a Letöltés gombra kattintva le tudsz szedni egy PDF-t ahol jelzik a hivatalos bontókat, akik még neked fizetnek ha elviszed nekik a forgalmi+törzskönnyvvel együtt.

jún. 10. 14:30
 10/13 anonim ***** válasza:
0%

[link]

Vagy itt a direkt link hozzá.

jún. 10. 14:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!