Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A kormány szervót lehet...

A kormány szervót lehet érzékenyebbre állítani, vagy ki lehet cserélni érzékenyebbre?

Figyelt kérdés
2024. jún. 7. 09:08
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem lehet állítani.

De cserélni lehet ha nem jó már.

2024. jún. 7. 09:11
 2/7 A kérdező kommentje:

1.

Jó csak túl nehéz forgatni a kormányt!

Van érzékenyebb típus?

2024. jún. 7. 09:12
 3/7 anonim ***** válasza:
75%

Nem lehet.

De örülj neki, hogy nem lötyögős a kormány! Én azt utálom. ...mikor autópályán véletlenül tüsszentesz egyet, amitől egy tized millimétert megrándul a karod, az autó meg rögtön elkezd kóvályogni, vagy épp egy fél métert arrébb libben ennyitől.

Én ezért szeretem a sebességfüggő szervót, pályatempónál nem lötyögős, mint a full fapad céges autókban nálunk.

2024. jún. 7. 09:19
 4/7 anonim ***** válasza:
74%

Én a szervó nélküli 33 éves fastrának egy ujjal tekerem a kormányát 1helyben.

Viszont cseréltem a komplett első futóművét, toronycsapágytól kezdve, lengécsillapító, rugók, gömbfejek, mindent.

Kérdés, milyen autód van, van aminél milliós költség egy első futóműcsere.

Na ezért járok én egy öreg szarral.

2024. jún. 7. 09:20
 5/7 anonim ***** válasza:
Az én 2005-ös c-maxomban lehet választani több, vagy kevesebb rásegítés között. Pedig viszonylag fapados.
2024. jún. 7. 09:21
 6/7 anonim ***** válasza:
#5, ezer éves fapad Fiatokon is van "city servo" gomb.
2024. jún. 7. 09:24
 7/7 Szolovjov ***** válasza:
27%
Én a szervó nélküli Fabiat-t szerettem. Olyan jó visszajelzést adott a tapadásról, mint egyik szervós sem. Szerpentinen gyönyörűen lehetett vele fűzni a kanyarokat. Érezted mikor elkönnyül, gyűrődik a gumi, ott volt a határ.
2024. jún. 7. 11:12

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!