Induláskor az első pár kilométeren az autó nagyon " szenved ". Fokozatos gyorsításra szinte semmi reakció. Csak kínlódik, mintha vészüzemmódban működne. Olyan 10km után helyreáll a rendszer, de akkor sem az igazi. Mi okozhatja ezt?
2001 1,9 PD TDi Passat B5.5 ( AVF )
Az autó volt diagra rakva menet közben is. Mentett hiba nincs.. Se semmilyen hibakód..
Nem konkrét tényfeltárást kérek még egyből a megoldást. Csak pár tanácsot, ötletet merre érdemes keresni a hibát. Esetleg ha valakinek volt ilyen mi oldotta meg?
Köszi!
Mit mond a szerelő?
Injektorok bevizsgálása pl.
Porlasztóra tippelnék én is.
Lehet, hogy már gatyán vannak és kell egy kis idő a motorvezérlőnek, hogy korrekciózni tudja őket.
A szerelőd biztos jól mondta? Egy normál autószerelő ezt nem tudhatja. El kell küldeni őket beméretni speciális műhelybe. Amit a szerelő lát élő adatban, az a porlasztók egymáshoz viszonyított értékei. Magyarul ha mind szar, az pl. jó értékeket fog mutatni. Megjegyzem, egy normális szerelőnek illene tudnia ezt.
Nem lehet hogy levegős, mert akkor se megy csak aztán kidolgozza valamennyire és jobb lesz?
Nekem volt olyan hogy szarul ment nem akart menni, nem volt erő benne és a tankba volt nagyon sok kosz.
Lekellett vennem a tankot , kimostam és azóta tökéletes lett.
Már 3 éve, de egyszer se volt még csak hasonló jelenség se.
én írtam az 5 ös választ,
az le maradt hogy nekem 207 1.4 hdi van és az csinálta ugyan ezt,és a végén anyira nyitva maradt hogy egyik napról a másikra be se indult,
szétszedtem a szelepet megtakarítottam utána pöcre indult,
hibakód nem volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!