GTi vagy GTD? Hogy lehet egy GTi Dizel?
Figyelt kérdés
Én eddig azt hittem , hogy a gti az benzines, a gtd meg a dizel.
De a napokban láttam ellentett példát.
Valójában mi a jelentése ezeknek?
jún. 5. 21:40
1/10 anonim válasza:
A GTi az magára a befecskendező rendszerre utal. Egyfajta közvetlen rendszer.
Benzineseknél fejlesztették ki és ott sokkal elterjedtebb, de több gyártó csinált dízel motorokat is ezzel a technológiával.
A TDI jelentése turbocharged diesel, azaz turbó feltöltővel szerelt dízel motor.
2/10 anonim válasza:
A GTI a VW típusjelzése a benzines sportosabb autójaira, pl Golf GTI. A GTD ugyanez csak dízel. GTE pedig a plug-in hibrid.
#1 Amire te gondolsz az a GDI
3/10 anonim válasza:
Nincs gti dízel. Ott valami árulás volt. A dízel az gtd. A golf5ből volt sima gt, és abból volt a 170 lovas 2.0pd, de az nem gti.
4/10 anonim válasza:
#3 Valószínűleg csak rárakták az emblémát
6/10 anonim válasza:
Létezhet hogy igazi, de megmondom őszintén soha a büdös életben nem láttam ilyet még🤣
7/10 A kérdező kommentje:
Én láttam már egy-kettőt. Nekem is fura volt , azért is tettem fel a kerdest. Elvileg ez a felszereltség, nagy cooler, nagy turbó “nagyobb”
jún. 7. 22:43
8/10 anonim válasza:
Mondjuk írhattad volna, hogy melyik évjáratról van szó.. Ez a 25. évfordulós GTI, amiből volt TDI változat is.
9/10 A kérdező kommentje:
25 evfordulos?
jún. 7. 23:22
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!