A 125 ccm robogók közül újonnan melyik a legjobb ár/érték arányú? Városban rohangálásra, és kisbevásárlásokra használnám, autó, BKK, bicaj helyett. A válaszokat köszönöm.
Figyelt kérdés
robogó,yamaha,suzuki,aprilia,hondajún. 4. 12:31
1/7 anonim válasza:
2/7 anonim válasza:
Nem is drágák. 50-esekt néztem egy-két éve. Már akkor is ilyen áruk volt azoknak is.
3/7 anonim válasza:
2
Egymillio folott volt a az 50-esek ara? Ne mar....
4/7 anonim válasza:
3, biztos volt olcsóbban is valami kínai no-name márkából. Én Liberty S-t néztem. Az ilyen millió körül volt.
5/7 anonim válasza:
Nekem egy Honda PCX 125 van már 3 éve, szerintem jó kis robesz, tudom ajánlani. Többnyire munkába járok vele tavasztól őszig, évi 4-5 ezer km.
6/7 A kérdező kommentje:
Re#5 azzal szemezgetek. Árban verhetetlen.
jún. 4. 17:16
7/7 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!