Melyik a legjobb első autónak?
600k-ig opel Astra G 1.6 16v jó választás első autónak? (Nekem bejön a forma)
Vagy esetleg ez:
Mazda 3/6 autó milyen árban mozognak ahol nem cumi sziget? (2000-2006ig típusban) Max 1misiig kb.
Csak benzinesek. Milyen motorkóddal, melyiknek olcsóbb a fentarthatósága, megbízhatóbb, biztonságosabb.
Valóban tudnak rohadni az Opelek is, de a Mazdák sokkal jobban. Nekem volt 1997-es F Astrám, közel rozsdamentes 20 évesen, pedig nem is volt garázsban tartva. Mazdából ilyen nem létezik. Az a levegőtől is összerohad.
Szerintem az Astra jó lenne, de ha már G Astra, akkor javaslom, hogy olyat keress, aminek a motorkódja úgy kezdődik, hogy Z16, nem pedig X16. Az X-es széria volt az első generációja az Ecotec motoroknak és nagyon sok gyerekbetegsége volt, nem túl jó motorok. A Z-széria a második generáció, sokkal jobbak. Nyilván hirdetésben ilyet nem írnak, de ha megtetszik egy és felveszed a kapcsolatot az eladóval, kérdezz rá nyugodtan. Vagy ha van ügyfélkapud, kérdezd le a rendszám alapján, ott is kiírja a motorkódot.
Köszönöm nektek. Bármilyen tapasztalatok szívesen fogadok a G astraval kapcsolatban.
Mazda csak forma miatt tetszik arra csak kíváncsi voltam inkább.
600ezer az jó keret az astrara?
Ha elmegyek személyesen a motortérben valahol letudom olvasni a motor kódot? (Teljesen zöldfülű vagyok még 😄)
Ezek közül csak az Astra.
Ha ennyire vakon vagy és lusta vagy még pár youtube videót is megnézni, vagy elolvasni pár cikket a használt autó vásárlásról, akkor keress egy hozzáértőt, aki átnézi neked.
Kevés a keret, ezétr elsőre fájhat az a pár 10k plusz, de még mindig kevésbé fog, mint ha átvágnak egy gtk autóval
Nem mondhatnám lustának, vezess.hu, totalcar stb oldalakat olvastam sokat. De nagyon vegyesek az ott olvashatóak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!