Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Napi 100 cím futárként sok?

Napi 100 cím futárként sok?

Figyelt kérdés

DPD futárnak jelentkeztem egy alvállalkozó hivott.

Netto 180ft/cím napi 100 cím van.

Havi nettó 390-et lehet bonuszal együtt keresni ha a 100 cím mindig megvan.

Autó egy elektromos dpd furgon adnak céges telót mobilnetel .

Szerintetek ez megéri? 16 kerületből van az indulás

2024. jún. 3. 19:56
 1/8 anonim ***** válasza:
81%
Egyáltalán nem éri meg. Általában csúsztatnak, hogy mennyit lehet megcsinálni, kapkodsz, hogy meglegyen, összetöröd az autót, több havi béredet kifizeted a casco önrészre. Keress valami normálisat inkább.
2024. jún. 3. 20:06
 2/8 anonim ***** válasza:
84%

5 percenként kell átadni egy csomagot. Ha nagyon közel vannak a címek, szorosan egymáshoz közel, nincs dugó arra felé és könnyű parkolni, akkor talán.

Ha mindenkit felhívsz, hogy induljon le/ki a csomagért, akkor nyerhetsz időt, vagy ha csak be kell dobni gyorsan.

Rohamtempó az biztos, én nem csinàlnám.

2024. jún. 3. 20:23
 3/8 anonim ***** válasza:
88%
Szar a futárok élete, elektromossal legalább nem kell fizetni a parkolásért, viszont szabályosan parkolni sem tudsz, mert nincs hely sehol. Marad az út közepe, villamossín, járda, buszsáv. Szabálytalan parkolásért meg kapod sorban a csekkeket, amiket a cég nem fizet ki, a sofőrnek kell állnia zsebből.
2024. jún. 3. 20:36
 4/8 anonim ***** válasza:
84%

Pont DPD-nél volt, hogy a 109. cím voltam és nem a nap végén hozta a cuccot a futár. De tényleg szó szerint csak kidobta és már rohant is tovább. Énmondjuk mindig ki is megyek az utcára a kapu elé mikor látom a nyomkövetésen, hoyg csak egy-két címmel jár előttem. De el tudom képzelni a sok problémásjózsit, akik nem így teszenk. Nincsenek otthon, egyeztetni velük, várni amíg kicsattognak, stb...

100 címet ha napi 8 órába be akarsz osztani, 4,8 perc jutegy címre. Hát... oda is kell érni, le is kell perkolni, csengetni, vagy felhívni a delikvenst, megvárni mí kicammog... Nem vagyok biztos benne, hoyg belefér. Vagy ha igen, nagyon feszített tempóban. Nem véletlenül nyomják ezerrel a gázt a futárok az utakon. És akkor a 8 óra, hogy kivitted a cuccot. Gondolom reggelfel is kellvenni, be is kell pakolni. Napvégén esetleg adminisztrálni. Nem egy pihentető meló.

2024. jún. 3. 20:58
 5/8 anonim ***** válasza:
85%

Én ezt anno még nyári szünetekbe csináltam amikor mindegy volt a pénz, csak friss jogsival tapasztalatot akartam gyűjteni.

Úgy megérte. Ha családot kell eltartani akkor egyértelműen nem éri meg.

2024. jún. 3. 21:28
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Ne is 8 órával számolj, hisz nem bemész a céghez, bepattansz az ülésbe és hajrá. A kocsit át kell venni, körbejárni, csomagokat felvenni, berakodni, papírozni. A GLS-nél láttam, hogy nem is egy kanyar volt, hanem napközben visszamentek a telepre újra rakodni és újra vissza kiszállítani.
2024. jún. 4. 02:28
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Legalja meló. Elmész egy telephelyre járműmozgatónak, ott megkeresel ennyit, és "hereverő" meló. 3betűs futárcégeket én elfelejteném, levonás minden sz@rért, hajtanak mint az állat. Egyértelműen nem éri meg.
2024. jún. 4. 09:06
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
2 éve volt jogsim,elmentem egy ilyen futár munkára. 4 napot csináltam..enni,inni pisálni nem volt időm. Ott csak 70 cím volt egy nap..konkrétan ebbe bele fogsz dögleni,de sok szerencsét!
2024. jún. 4. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!