Napi 100 cím futárként sok?
DPD futárnak jelentkeztem egy alvállalkozó hivott.
Netto 180ft/cím napi 100 cím van.
Havi nettó 390-et lehet bonuszal együtt keresni ha a 100 cím mindig megvan.
Autó egy elektromos dpd furgon adnak céges telót mobilnetel .
Szerintetek ez megéri? 16 kerületből van az indulás
5 percenként kell átadni egy csomagot. Ha nagyon közel vannak a címek, szorosan egymáshoz közel, nincs dugó arra felé és könnyű parkolni, akkor talán.
Ha mindenkit felhívsz, hogy induljon le/ki a csomagért, akkor nyerhetsz időt, vagy ha csak be kell dobni gyorsan.
Rohamtempó az biztos, én nem csinàlnám.
Pont DPD-nél volt, hogy a 109. cím voltam és nem a nap végén hozta a cuccot a futár. De tényleg szó szerint csak kidobta és már rohant is tovább. Énmondjuk mindig ki is megyek az utcára a kapu elé mikor látom a nyomkövetésen, hoyg csak egy-két címmel jár előttem. De el tudom képzelni a sok problémásjózsit, akik nem így teszenk. Nincsenek otthon, egyeztetni velük, várni amíg kicsattognak, stb...
100 címet ha napi 8 órába be akarsz osztani, 4,8 perc jutegy címre. Hát... oda is kell érni, le is kell perkolni, csengetni, vagy felhívni a delikvenst, megvárni mí kicammog... Nem vagyok biztos benne, hoyg belefér. Vagy ha igen, nagyon feszített tempóban. Nem véletlenül nyomják ezerrel a gázt a futárok az utakon. És akkor a 8 óra, hogy kivitted a cuccot. Gondolom reggelfel is kellvenni, be is kell pakolni. Napvégén esetleg adminisztrálni. Nem egy pihentető meló.
Én ezt anno még nyári szünetekbe csináltam amikor mindegy volt a pénz, csak friss jogsival tapasztalatot akartam gyűjteni.
Úgy megérte. Ha családot kell eltartani akkor egyértelműen nem éri meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!