Miért mutatja ki az alacsony nyomást a műszerfalon?
Figyelt kérdés
A műszerfal kijelezte az alacsony nyomás jelzést. Utána néztem és úgy fújtam fel a kerekeket ahogyan írta, tehát 2.1 bar értékű nyomásra.
Próbáltam nagyobbra is és kisebbre is, de bármennyiszer is reseteltem a gombbal ugyanúgy kiadta a hibakódot.
Mi lehet a gond?
Az autó egy Skoda Fabia 1.4 132kw rs és ami még fontosabb, hogy négy évszakos 185 55 R15 gumi van rajta.
jún. 2. 17:18
2/5 anonim válasza:
Több oka is lehet. Nincs a felniben nyomásérzékelő, vagy van de lemerült benne az elem, vagy nincsen feltanítva... Ennyi infóból nem lehet biztosat mondani.
3/5 anonim válasza:
2.1 bar!?!?!?
nem kevés az egy kissé?
(független a szenzortól)
4/5 A kérdező kommentje:
Utánanéztem egy másik helyen és ott azt írta, hogy 2.3 bar előlre és 2.1 hátra a 185/55/R15 82H gumira az ajánlott. De ez sem működött sajnos és még mindig megjelenik a hibakód.
jún. 3. 12:27
5/5 anonim válasza:
Kár a nyomással szarakodni, azt el lehet menteni. Azt írtad az nem segít, szóval tök mindegy mennyit fújkálsz. Ha a mentés nem tünteti el a lámpát, akkor a jeladó kommunikációjában keresendő a hiba, lásd: #2
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!