Hegyvidéki közlekedésre milyen alacsonyabb árkategóriájú autót ajánlanátok?
Első autó lenne, tapasztalatlan vagyok az ilyesmiben, ezért kérnék egy kis iránymutatást, tapasztalatot. Ami fontos szempont hogy bírja az itteni emelkedős, lejtős utakat, és hogy azért egy alapvetően megbízható konstrukció legyen.
Illetve használt autóban gondolkodok, jó lenne ha 2 millió alatt elérhető lenne mondjuk egy max 10 éves kivitelben.
"bírja az itteni emelkedős, lejtős utakat"
HOL van az ITTEN??
Oké, tényleg tapasztalatlan vagyok, nem tudom hogy tényleg van-e olyan ami inkább csak városi közlekedésre, sík terepen ajánlott, mások pedig alkalmasabbak pl szerpentines emelkedőkre. Ezért is kérdeztem.
És ha márkákat nézünk, melyek általánosságban a megbízható, de megfizethető kategória? Illetve hallottam nem egyszer olyasmire panaszt, hogy valaki autójába milyen drága volt egy meghibásodásnál az alkatrész, mert csak külföldről lehetett hozzá újat rendelni. Melyik márkákat kerüljem ha ilyesmibe nem szeretnék belefutni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!