Karambolos autó újraépítő sztorik?
Megtörtént már veled hogy összetörted az autód? Megtartottad? Mennyire volt nehéz helyrerakni?
Sajnos velem is megtörtént a szituáció és teljesen tanácstalan vagyok, nem tudom hogy belevágjak-e a javításba vagy inkább mondjak le róla. Szóval tapasztalatokra lennék kíváncsi.
Ha csak 1-2 elem serult meg mondjuk egy uveg, fenyszoro akkor megjavittatnam de ha komolyabb baja lett akkor gazdasagi totalkaros valoszinuleg.
Hiaba javitod meg, ha kesobb eladod es kiderul hogy torott volt akkor menekulnek a vevok, hiaba lett tisztessegesen megcsinalva.
Igen, nem lett volna nehéz összerakni, ha a pénz nem számít. Így viszont kicsit több időt vett igénybe. Nekem megérte, ritka autó, pár dolog meg lett pluszban csinálva így rajta a karosszérián stb stb. Én látom azért, hogy volt vele munka, laikus elsőre nem mondja meg, hogy baja volt.
Nincs biztos recept. Nem mindegy milyen autó, mennyire törött, és mennyit akarnál áldozni rá, vagy új autóra mennyit költenél.
A legegyszerűbb módja, ha beáraztatod a javítást a megfelelő szakemberekkel
#5: Hát akkor bontó, ha bölcső is elmegy, meg a nyúlványok, akkor én elengedném. Pláne, hogy így látatlanban az 1M javítás több, mint baráti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!