Ha teljesen az úton áll meg valaki, és Ifával nem férek el tőle lehet valami következménye, ha arrébb tolom vele? (Mellékutca)
Alapból békés tipus vagyok, de ha azt látnám az ablakból, hogy valaki tologatni próbálja az autómat, akkor egy erre alkalmas eszközzel rávernék párat a kezecskéjére.
Az egy másik dolog, hogy nem menne semmire, mert mindig behúzom a kéziféket.
ma 18:15
és ha még egy megállni tilos tábla alá is tették, még profibb lett volna :D
#11: Nyilván nekiállsz verekedni, ha már te vagy (nem csak p/raszt, hanem) szabálytalan is.
Kédező, szólsz a köztereseknek/rendőröknek, kijönnek, megbüntetik, elszállítattják stb.
Nyilván ismerve a jelenlegi helyzetet, érdemes kicsit eltúlozni, "áll a forgalom" nem tudsz visszatolatni stb stb"
#14.
Az az apróság ne is zavarjon, hogy nem állok meg rossz helyen, szóval nem vagyok szabálytalan.
Továbbá ha egy seprőnyéllel ráverek a kezére, akkor már nem fog verekedni.
Ezek után én hívom ki a rendőrt, mert az autómhoz hozzányúlt és rámtámadt.
Ugye így már másabb?
Minden csak megközelítés kérdése.
#11 voltam.
Na meséld el, mit lehet még belemagyarázni abba, hogy egy idegen nekiáll tologatni az autódat?
Jaj de jó, így már mindent értek.
Hála és köszönet, ez tényleg egy alapos és kimerítő válasz volt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!