Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha teljesen az úton áll meg...

Ha teljesen az úton áll meg valaki, és Ifával nem férek el tőle lehet valami következménye, ha arrébb tolom vele? (Mellékutca)

Figyelt kérdés

jún. 1. 16:01
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
0%

Alapból békés tipus vagyok, de ha azt látnám az ablakból, hogy valaki tologatni próbálja az autómat, akkor egy erre alkalmas eszközzel rávernék párat a kezecskéjére.

Az egy másik dolog, hogy nem menne semmire, mert mindig behúzom a kéziféket.

jún. 1. 17:54
 12/19 anonim ***** válasza:
11. Ezer éve a munkahelyem előtt a liftet (utcai) állta el egy kocsi rakodási időben. A munkások megoldották. Két villástargoncával felemelték, és elvitték a szomszéd utcába.
jún. 1. 18:15
 13/19 anonim ***** válasza:

ma 18:15

és ha még egy megállni tilos tábla alá is tették, még profibb lett volna :D

jún. 1. 22:00
 14/19 anonim ***** válasza:

#11: Nyilván nekiállsz verekedni, ha már te vagy (nem csak p/raszt, hanem) szabálytalan is.

Kédező, szólsz a köztereseknek/rendőröknek, kijönnek, megbüntetik, elszállítattják stb.

Nyilván ismerve a jelenlegi helyzetet, érdemes kicsit eltúlozni, "áll a forgalom" nem tudsz visszatolatni stb stb"

jún. 2. 09:34
 15/19 anonim ***** válasza:

#14.

Az az apróság ne is zavarjon, hogy nem állok meg rossz helyen, szóval nem vagyok szabálytalan.

Továbbá ha egy seprőnyéllel ráverek a kezére, akkor már nem fog verekedni.

Ezek után én hívom ki a rendőrt, mert az autómhoz hozzányúlt és rámtámadt.

Ugye így már másabb?

Minden csak megközelítés kérdése.

#11 voltam.

jún. 2. 10:43
 16/19 anonim ***** válasza:
#15: Ja, hogy megint funkciónális analfabétizmussal van dolgunk és nem sikerült értelmezni az eredeti kérdést? Mert akkor nyilván verekedjél, majd betakar valaki úgy rendesen, mire előkeresed a seprűnyelet.
jún. 2. 16:22
 17/19 anonim ***** válasza:

Na meséld el, mit lehet még belemagyarázni abba, hogy egy idegen nekiáll tologatni az autódat?

jún. 3. 12:05
 18/19 anonim ***** válasza:
#17: Mit lehet belemagyarázni abba, hogy nem érted a kérdést? Bármit, ugye?
jún. 3. 12:29
 19/19 anonim ***** válasza:

Jaj de jó, így már mindent értek.

Hála és köszönet, ez tényleg egy alapos és kimerítő válasz volt.

jún. 3. 12:36
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!