Melyik autót választanátok?
Új céges autót kapok.
Golf Variant (eTSI)
Vagy
Skoda Octavia Combi (TDI)
a lehetőségek.
Az üzemanyag illetve fogyasztás kevésbé releváns mert a cég fizeti, a szervizt is, úgyhogy inkább a komfort, dizájn, stb számítanak egy hölgy esetében. :)
Melyik a praktikusabb, kényelmesebb, hasznosabb?
Városba a Golf, pályára az Octavia. Még ha nem is kell félned, hogy agyon nyúzod a dízelt városban, kellemesebb a lágy hibrid benzines. Pályára meg minden szempontból egyértelműen dízel.
Egyébként nagyon hasonló autók, az Octavia egy picit nagyobb.
Skoda, nekem most is az van, és nyáron jön a facelift Octavia helyette.
A Golf szerintem valami iszonyat ronda lett.
Mondjuk azt nem egészen értem, hogy lehet, hogy eTSI vs. TDI van a palettán.
Octavia 1.4TSI mild hibrid szerintem a nyerő most
#5: Gratula a HR-nek :) Látom másol sem ülnek értelmes emberek ilyen pozícióban...
Egyébként még azt lehet akkor megnézni, hogy miylen felszereltség, esetleg van-e olyan dolog egyikben-másikban, ami neked érdekes lehet.
4-5 éves ciklus alatt egyiknek sem lesz számottevő baja, bármelyiket is választod. Azt már cska meg tudják mondani melyik felszereltségi szintről van szó, konfigurátorban megnézed mi van abban a szintben, ha nem tudják megmondani. Design meg ízlés kérdése.
A méreteket szintén meg tudod nézni katalógusból melyik mekkora stb. Vagy szimplán menj be egy-egy szalonba aztán ülj bele mindkettőbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!