Nem isofix-es autóba milyen gyerekülést tehetek?
Figyelt kérdés
2024. máj. 31. 22:50
2/6 anonim válasza:
Azért ez igy nem igaz :) Meg kell nézni az ülést hogy milyen módokon köthető be! Van olyan isofixes ülés amit övvel is be lehet kötni viszont olyan is van amit csak isofixel! Nézz utána tipus szerint és figyeld a leírást.
4/6 anonim válasza:
Elsősorban a gyerek súlyához való, és biztosságiövvel beköthető gyerekülést kell venni, másodsorban pedig meg kell, hogy feleljen a jelenlegi szabályozásnak, erről pl itt írnak is, hogy a számának 3-as vagy 4-essel kell kezdődnie.
Amíg pici, addig babahordó. Én annyira nem vagyok híve, ezeknek dönthető, 0-36-os gyereküléseknek, biztos jók, de ha kénytelen vagy magad mögé is ültetni, akkor a szerkezet elég sokat elvesz az helyből, és hamar érezheted a gyerek lábát a hátadban. Nekem ikreim vannak, és a babahordó után, talán ha fél-1 évet tudtuk használni az ilyent, és vehettünk másikat, pedig csak 171 centi magas vagyok, tehát annyira nem volt hátratolva az ülésem.
5/6 anonim válasza:
2. Te még a kérdést se értetted.
Nem isofix-be. Te meg itt pont arról papolsz.
6/6 anonim válasza:
5/ te meg egy bunko faszparaszt vagy :) ertelmezd amit irtam! kell hozzá egy kis iq szint
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!