Opel corsa d-re Decathlonos kerékpárszállító?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Van a Decathlonba 30 ezer forintért egy kerékpárszállító ferdehátú autókra. És az lenne a kérdésem, hogy ez jó lehet-e Opel Corsa D-re is?
A kerékpárszállító linkje itt van:
máj. 31. 07:44
1/5 anonim válasza:
Hallod, ennyire ne legyél már életképtelen KÖNYÖRGÖM. Értem én, hogy ez a gyakorikérdések és itt a debilek vannak fölényben, de azért a bicskanyitogatásnak is van határa.
2/5 A kérdező kommentje:
Hadd kérdezzem már meg, mit ártottam ezzel a kérdéssel, hogy így kell rá válaszolni?
máj. 31. 08:39
3/5 anonim válasza:
Azt paszmek, hogy belinkeled a termek oldalát, ahol k#rva részletesen és pontosan fel van sorolva, hogy milyen autókkal kompatibilis, aztán bedobod ide, hogy "ez opel korszával kOmPAtIbiLIs?!?". Majd biztos kikeressük helyetted, nem?!?
4/5 krwkco válasza:
A használati utasításban vannak felsorolva a kompatibilis autótípusok:
file:///C:/Users/name/Downloads/notice-porte-velo-hayon-300.pdf
OPEL CORSA ( D ) 3 ajtós BERLINE 10/06 -> 14 C0 BD
OPEL CORSA ( D ) 5 ajtós BERLINE 10/06 -> 14 C0 BD
C0 - módon kell felszerelni (lásd a megfelelő ábrát)
B - ne használja a hátsó ablaktörlőt
D - max. 2 kerékpár
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi, látszik, hogy van azért normális ember is.
máj. 31. 14:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!