Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 7-8 milliós autóval parkolnáto...

7-8 milliós autóval parkolnátok a panel elött?

Figyelt kérdés
Panelban lakom, és autót vásárolnék 7-8 millióig.
2024. máj. 30. 16:47
1 2 3 4
 31/39 A kérdező kommentje:
Normalis lakas? :D miert amiben lakunk az nem normalis?
2024. máj. 30. 19:03
 32/39 anonim ***** válasza:
100%
Cégautom simán 10 millió fölötti, panel előtt parkolók vele, semmi gond nem volt eddig. (Mondjuk hozzáteszem hogy itt Gazdagréten egy panel lakás se olcsó)
2024. máj. 30. 19:50
 33/39 anonim ***** válasza:
100%

"amíg nincs normális lakásotok"

Mit értünk normális lakás alatt? Egy modern családi ház/lakás 70-80 millió, telekkel, tervezéssel már 100+ Ehhez képest egy 7-8 milliós autó aprópénz.

2024. máj. 30. 19:58
 34/39 anonim ***** válasza:
100%
Akkor nem olyan vészes egy garázs sem.
2024. máj. 30. 20:32
 35/39 anonim ***** válasza:
31%
Én 16 millióssal is parkolok. Egy 8 milliós autó a létező legfapadosabb, legkisebb, leggyengébb kapható autó, gondolom a legolcsóbb Dacia vagy Suzuki. Nem nagyon értem a kérdést. Azért ez talán nem egy 50 milliós Mercedes kategória.
2024. máj. 30. 22:19
 36/39 anonim ***** válasza:
0%
Már mint a 16 millióssal is kint parkolsz?
2024. máj. 30. 22:27
 37/39 anonim ***** válasza:
95%
35 egy legolcsóbb Dacia vagy Suzuki az inkább 6-7 millió.
2024. máj. 30. 23:07
 38/39 anonim ***** válasza:
Hát végülis is igen. Hahun a legolcsóbb új swift 7.130.000.ft.
2024. máj. 30. 23:20
 39/39 anonim ***** válasza:
100%

"Normális lakás"... "legolcsóbb új autó"...

Szerintem sokan félreértik a kérdést, kezdetben én is. És nem olvassák az előzményeket, amiből kiderülnek a részletek.

1. A kérdező nem új autót akar venni ennyiért, hanem használtat, ami újonnan nyilván nem 7-8 millió lenne.

2. A másik: írja hogy a lakás csak átmeneti, munka miatt. Szerintem érthető hogy emiatt egyelőre nem akar akár eladósodás mellett drágábbat venni. Ez nem feltétlenül azt jelenti, hogy nem is tudna. Ahogy írtam korábban, én is laktam Pesten panelban. Nem azért mert olyan proli lettem volna, hogy képtelen lettem volna drágább lakást venni. Hanem mert én is csak átmenetileg, munak miatt jártam oda. Arra, hogy hét közben tudjak hol aludni, nekem egy pesti külvárosban lévő panel is tökéletes volt. Momentán ennyi likvid tőkém volt a bankszámlámon, hogy hitel nélkül ennyit tudtam kiperkálni. Mi a fenének kellett volna drágább, komolyabb lakást vennem, úgy hogy mellett volt egy pécsi családi házam?! Ezt a házat nem akartam felszámolni, mert csak átmenetileg jártam Pestre. Azóta vissza is költöztem. De ezen az alapon rám is ujjal mutogathattak volna, hogy micsoda csóró balpénisz, mert panelban lakik mégis 7 millióért vesz új (annak idején nem a legolcsóbb) autót! Miközben ebből a látszatból az ember valós anyagi háttere rohadtul nem derül ki!

2024. máj. 31. 06:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!