7-8 milliós autóval parkolnátok a panel elött?
Figyelt kérdés
Panelban lakom, és autót vásárolnék 7-8 millióig.2024. máj. 30. 16:47
11/39 anonim válasza:
Biztos, hogy nem. De látok sok új autót kint parkolni. Új autóra van pénz, de már garázsra nincs.
12/39 anonim válasza:
"7-8 milliós autó az újonnan egy alsó-közép kategóriás Focus vagy Corolla."
...volt még a Covid előtt! 2018-ban rendeltem a K Astrámat, 7,3-ért. Vagy valami nagyon full fapad 3 hengeres varrógépmotoros készletes kifutó széria, ami manapság ennyi.
13/39 anonim válasza:
"1 helyről kaptam telót, eszék utcai garázs sor"
Ott biztosan van kiadó. Tegnap jártam arta, ki is volt írva. Vétel nem játszik, csak bérlés?
14/39 A kérdező kommentje:
Egyelőre bérlés, mert nem biztos, hogy maradunk sokáig Pécsen, meló miatt vagyunk itt.
2024. máj. 30. 17:23
15/39 A kérdező kommentje:
Ott biztosan van kiadó. Tegnap jártam arta, ki is volt írva. Vétel nem játszik, csak bérlés?
szerintem akkor ő hívhatott, mert tettem ki papírt arra.
2024. máj. 30. 17:25
16/39 anonim válasza:
Igen, akkor lehet. Nekem csak Uránvárosban lenne kiadó garázsom, de az rejted nem segít.
17/39 A kérdező kommentje:
:D hát az eléggé kiesik
2024. máj. 30. 17:29
18/39 anonim válasza:
#12 Jogos, megnéztem, egy szaros Yaris is 7 milliótól indul listaáron.
19/39 A kérdező kommentje:
Nem új autót vásárolnék 4év körüli superb :)
2024. máj. 30. 17:45
20/39 anonim válasza:
Ha nincs nyest se cickány (XD) akkor simán!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!