Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Opel K Astra multimédia?

Opel K Astra multimédia?

Figyelt kérdés

Sziasztok egy 2016os K Astra multimédia fejegység problémával kapcsoltban érdeklődnék.Ma reggelig hibátlanul működött azonban dél körül mikor újra autóba pattantam először nagyon halványan,majd láthatatlanná vált a képernyő.Emellett a Bluetooth kapcsolatot ugyan kijelzi de ezt hol automatikusan le fol kapcsolgatja a rendszer,valamint a rádióval is ugyanezt teszi.

Édesapám szerint érdemes lenne az aksit kikapni belőle egy fél órára majd vissza.Ha ez nem orvosolja akkor szerinte szerviz.Akivel történt hasonló az megtudná mondani hogy kb mennyibe fájt a történet?Vagy hogy mivel sikerült megoldani a bajt?

máj. 30. 13:01
 1/2 anonim ***** válasza:

6 éve van ilyen autóm, de ilyet még nem tapasztaltam. Pontosabban kétszer fordult ez alatt elő, hoyg elhallgatott a rádió, elsőtétült a kijelző, de pár másodperc múlva újraindult minden magától. Mivel nem rendszeresen történik, nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget.

A nagy kijelzőnél szokott lenni egy típushiba: elkezd vibrálni, csíkozódni és/vagy villogni a kijelző. Márkaszervizben 700.000 Ft-ért cserélik. Sokan ezért nem ezt az utat választják, hanem Aliexpressről rendelnek Kínából másikat. Tökéletesen ugyanaz kinézetben mint a gyári, csak tizedárban megáll.

máj. 30. 15:39
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ.Időközben megoldódott.Semmit nem kellett vele babrálni leállítottam egy fél órára és mikor folytattam volna az utat láttam hogy megjavult.Autószerelő ismerősóm szerint egyébként ezek LCD kijelzők egyébként néha produkálnak ilyet.Pl az ő 2021es évjáratú Nissanja is kb 30-40 indításonként bejátsza hogy nagyon lassan vagy egyáltalán nem jeleníti meg a képernyőt,csak a hangot
máj. 31. 10:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!