Milyen paraméterekkel érdemes kínai multimédiás fejegységet venni?
Figyelt kérdés
Mennyi legyen a RAM, háttértár, android verzió, stb.
Én amiket néztem minimum 4-6gb RAM és 8 magos processzor, az már elégséges lehet? Nem szeretném ha nagyon laggolna.
A keret 80-90 ezer. Akin nézegettem, illetve ebayen. A legtöbb IPS paneles, jobban örülnék a qlednek
2023. nov. 23. 21:21
1/2 anonim válasza:
Nekem egy autóhifi boltban azt mondták, hogy 8 mag alatt nem is foglalkoznak a beszereléssel mert sok volt az elégedetlen vevő. Egy másik erre szakosodott helyen még azt, hogy a kínai Androidos fejegységek egy része át van programozva. Ezt úgy kell érteni hogy mondjuk kiírja a verzió számot Android 10-re közben meg csak pl 6-os. És a hardver sem bírja a valódi 10-et. (Ez csak egy példa de valahogy így kell elképzelni) Engem sikerült lebeszélni az androidos multimédiáról. A pioneer dmh240bt a legolcsóbb, de állítólag nem valami jól viselkedik érintésre. A 340-es már kapacitív kijelzős. Inkább ezt javaslom.
2/2 anonim válasza:
Előző vok. Még annyi, hogy ne eBayen vegyél. Nem jössz ki olcsóbban a vám miatt. Ráadásul garanciád sem lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!