Budapesten van e valahol egy olyan üzlet,ahol nagy válsztékban lehet kapni autóba multimédiás fejegységeket? Fontosságok az alábbiakban:
Olyan üzletet keresek,ahol van választék autó hifi és 2 din multimédia termékekben.Ahol bemegy az ember,és van cucc,van választék,meg lehet nézni,mérni,normális a kiszolgálás,vannak mindenféle márkás termékek,stb.
Média M.-ban.,e digit-ben semmi nincs,plázákban ásítozó kiszolgálók által kínált egy két termék,amit ráadásul vagy kibontani és megnézni nem lehet,vagy csak rendelésre van,ilyen gagyi cégek nem érdekelnek!Egy olyan bolt érdekel,ahová bemegy az ember és VAN mindenféle.Tudom google a jóbarát,de én munkából este hazaérve nem szeretnék órákat böngészni.Tud e Valaki ajánlani ilyen boltot,címmel,stb.
Üdv.köszi
Inkább úgy próbálkozz, hogy név szerint rákeresel a neked megfelelő fejegységekre, és az árukereső jó eséllyel feldobja mely boltokban tudod megnézni.
De jó eséllyel sehol nem buzerálhatod őket, viszont online rendelésnél van 2 heted hogy visszaküld ha mégsem olyat lovat akartál.
Magyarország túlságosan kicsi piac ehhez. Volt egy ismerősöm, aki szürke importban hozott be ilyeneket rendelésre. Mai áron számolva olyan 4-5 millió volt a belépőszint.
Tényleg nincs más lehetőség, mint nézelődni a neten, milyent szeretnél. Ha itthon nem kapható, akkor külföldről behozatod.
A méregetés minek? Ha 2DIN magas a hely, oda minden ilyen cucc bemegy.
Köszönöm!
2-esnek írom,hogy a mélység miatt kell mérnem,mert befelé nem túl sok helyem van. :)
A készülék specifikációjának - hacsak nem Cseng mamóka szegelte valami dzsunkán pipázva - elvben tartalmaznia kell a beépítési mélységet is
4-es
Cseng mamóka szegelte valami dzsunkán pipázva
Ne értem ezt a választ :)
53 éves vagyok és van rá pénz bőven.
4-es platós Transporterbe kellene,legfőképp a tolatókamera miatt,meg rádió és pendriwe-ról zene.
A műszerfal adottságai nem adnak lehetőséget túl nagy méységnek.
Ezért kérdeztem,hogy tudna e Valaki nagyobb választékú boltot.
…és meg is válaszolták, hogy nincs, és azt is, milyen járható út kínálkozik.
A Cseng mamóka magyar: valami gányolás, nem előírásoknak megfelelő stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!