Ha kéne egy autót mondani ami számodra élményautózást jelent melyik autó lenne az?
Figyelt kérdés
Illetve számodra mit jelent,hogy élményautózás?máj. 28. 15:27
1/12 anonim válasza:
Számomra egy hatalmas utazó szedán, vagy egy sport roadster. Nagy motorosak, roadster értelemszerűen kizárólag benzines.
Szedán: BMW 7-es széria, Rolls-Royce
Roadster: BMW Z4, Porsche számos modellje
De egy kör erejéig bármikor kipróbalnék egy 700-800 lóerős amerikai izomautót, egy szuperautót (Koenigsegg főleg) és egy BMW M8-at is.
3/12 anonim válasza:
Mindenképp valami hátsókerekes, orr-, de még jobb, ha középmotoros, 1 tonna alatti, rövid tengelytávú, azonnali gázreakciós 150-200le közötti autó.
4/12 anonim válasza:
Én inkább a motorokat szeretem, autók közül talán a Chevrolet Corvette C3 vagy C4 tetszik, de az élményautózás szót nem tudom értelmezni.
8/12 anonim válasza:
A sajátom, mármint a saját-saját, ami mostmár csak hobbi a céges mellett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!