Mennyi az ideális lóerő egy autónál?
Én a kis 60 lovas kávédarálómmal is kényelmesen meg tudtam előzni az előttem haladót ha kell, meg a mostani 150 lovas dízelemmel is, országúton meg városi körülmények között is.
Autópályán ha már a kamion sor mellett kell elhaladni, na ott már tényleg kényelmesebb a nagyobb nyomaték és sok lóerő.
Akinek gyenge autója van az nem sűrűn előzget. Valószínűleg nem is érzi szükségességét annak, hogy állandóan cikázzon az autók között és minél előrébb sorolja magát az úton.
A hétköznapokban, normális közlekedésre bőven elég tud lenni egy gyengébb autó is.
Kis csíra vagy amiket mondasz,autód se volt soha
Igen :D superb-em van :) 280paci :)
Te meg értelmezni.... Nem azt mondtam,hogy 90-95el előzök :D hanem,hogy én akarom azt a tempót tartani...
Ha előzők kb 140el előzök.... De a kis szaroddal ezt 3nap alatt érnéd el :D
500 lóerő alatt kompromisszum. Persze ha normál meretű személyautóról beszélünk. SUV-nál inkább 700 lóerő környéke.
Ez a 250 lóerős bohóckodás nem tudom honnan jött, de látszik, hogy nem ült még 500 lóerős autóban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!