Generátor fesz.szintje folyamatosan változik, 13.8-ról le megy valamikor 12.2-12-6 közé, akksi visszajelző kivillan de gázt adok elmúlik, illetve üresben padlógázzal visszatér 13.8-9körülire és egy db.-ig jó és megint csinálja elölről ugyanezt miért?
1:Azért írtam hogy nem hiszem hogy generátor probléma mert a kérdező azt írja: évek óta ezt csinálja. Ha generátor tönkremegy, tuti nem döglődik évekig.
2: jókat nevetek. Valakik biztos hogy nem választ írnak csak pontoznak,hiszen mindenki nulla % körül van. Ez még ha egymást akarnánk szívatni akkor sem lehetséges.
#12 Az egy dolog,hogy évek óta így használja, de azt nem tudni,hogy mikortól van a hiba, hiszen gondolom nem nézegette eddig folyamatosan. Amúgy motoromon meg pont ilyesmivel szívok. Ott hidegen, és alapjáraton van rendes töltés, illetve menet közben is végig 14,2-t, de 20-30 perc után,mikor megállok, akkor 13 Volt, illetve alatti értéket mutat a nemrég felszerelt USB-s telefontöltő/Voltmérő ( 2 műszerrel is ellenőrizve) Motor 1,5 éve van meg, és kitudja mióta ilyen ,mert eddig nem volt méregetve, pláne nem melegen. Tölteni meg menet közben tölt rendesen. Csatlakozója forrasztással kiiktatva,új feszültségszabályzó, de a hiba maradt, így pénteken elküldtem tekercseltetni a generátort.
Pontozást meg inkább hagyjuk, mert vannak akik mindenkit lepontoznak.
Friss info:
Ma leteszteltem, hidegen indításkor 13.7-8 a töltés. Ez áll fent évek óta, mindig is így használtam és sosem merítette le az akksit.
A probléma: napokkal ezelőtt kezdődött, hol jó hol nem, gondol egyet leesik 12-re 13-ra, gázadásra vagy visszaugrik rendesen 13.8 körülre, vagy épphogy felugrik 13.2-3 körülre.. nagyon változó értékeket mutat pár perc alapjárat után.
Ha lámpát kapcsolok egyből leugrik 13-ra, úgy érzem fel kell újítani a generátort vagy cserés lesz.
Ja igen, a váltókart is nehezebb húzni amióta nem jó a generátor..
Furcsállom, hogy egyszerre mentek tönkre..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!