Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » .Ti milyen díszeket tartotok...

.Ti milyen díszeket tartotok az autótok utasterében?

Figyelt kérdés

Gondolok itt pl. tükörről lelógatott plüss dobókocka, hátsó ablakban bólogató kutya, plüssmaci, vicces rendszám, műszerfalon kisautó makett, stb.

Kinek milyen belső autódísze van?

2024. máj. 21. 08:25
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Semmi, illatosító sincs. Egyedül kamera, de az nem dísz egyszer megmentette a s99em.
2024. máj. 21. 12:58
 12/20 anonim ***** válasza:
Nálam a taplóság egyik fokmérője, mennyi giccsel veszi magát körbe az ember. Nem csak kocsiban, de lakásban is.
2024. máj. 21. 13:00
 13/20 anonim ***** válasza:
A futárautómon van hátul egy shitbox matrica, mert kiérdemelte, de díszt nem tartok benne. Meg a másik két autómban se. Nem szeretem, ha lóg bármi is a tükörről, vagy ha hánykolódnak a cuccok, amikor kicsit intenzívebben kanyarodok.
2024. máj. 21. 16:22
 14/20 anonim ***** válasza:
Három maszk lóg a tükrön. Pandémia alatt ott tartottam, és annyira megszoktam, hogy nem volt szívem levenni.
2024. máj. 21. 16:39
 15/20 anonim ***** válasza:
Tükrön lóg egy olyan amivel az arabok imádkoznak, de nem jut eszembe a neve. Meg lóg egy hozzá nagyon hasonló csak azon van egy kereszt és a kereszten egy jézus.
2024. máj. 21. 19:06
 16/20 anonim ***** válasza:
A tükörre nem lógatok semmit, mert engem idegesít. Egy dobozból kinéző bólogatós cica van elöl kirakva ennyi..
2024. máj. 21. 20:48
 17/20 anonim ***** válasza:

Nálam sincsenek ilyen kacatok az autóban. Enge zavarna. Kívül-belülfull gyári kinézet, még felniből se raknék fel utángyártottat!

Illatosítóm van, de nem a tükrön lengedező, vagy szellőzőrácsra csíptethetőtípus, hanem ez is gyái. Nem látszik belőle semmi.

2024. máj. 21. 21:24
 18/20 anonim ***** válasza:
Haver tartott a tukron egy nyaklancot amin volt egy ujjbegyni keramia bizbasz. Egy veszfekezesnel megrepesztette a szelvedot. :D
2024. máj. 22. 09:38
 19/20 anonim ***** válasza:
Világítós Szűz Mária a műszerfalon.
2024. máj. 22. 10:49
 20/20 Senior Séf ***** válasza:
A feleségem az anyósülésen...
2024. máj. 22. 19:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!