A rendőr mennyire nézi hogy váltós vagy automata jogsim van?
Figyelt kérdés
Elrontottam így csak automatara lesz AM jogsim így a supermotomat nem is vezethetem, legálisan.
Szeirntetek a rendőr nagyon nézi?
2024. máj. 20. 15:32
3/5 krwkco válasza:
"így a supermotomat nem is vezethetem legálisan."
Kanyarogsz egy pár órát a kertben, hogy megszokd a váltót és utána különbözeti vizsgát tehetsz.
"A közúti járművezetők és a közúti közlekedési szakemberek képzésének és vizsgáztatásának részletes szabályairól szóló 24/2005. (IV.21.) GKM rendelet 11. § (3) a) pontja alapján elméleti vizsga és tanfolyam nélkül is gyakorlati vizsgára bocsátható az, aki automatikusan működtetett tengelykapcsolóval, illetőleg sebességváltóval felszerelt jármű vezetésére korlátozott vezetői engedélyét hagyományosan működtetett erőátvitelű jármű vezetésére terjeszti ki."
5/5 anonim válasza:
Ott van benne a kódban, egyből tudja hogy mire van feljogosítva az engedélyed, és a járművön is egyből kiszúrja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!