Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Drága Volvo-t a tehetős...

Drága Volvo-t a tehetős értelmiségiek vesznek?

Figyelt kérdés
Én azt tapasztaltam h drága, 10+ milliós Volvot a tanult, művelt emberek vásárolnak akiknek fontos a minőség de nem akarnak kivagyiskodni, felvágni, “menőzni” mint a felszínes emberek akik BMW-t, Mercit, Audit vesznek, hogy mindenki lássa h sikeresek, meg ugye az a presztízs. Nyilván aki vesz egy 15 milliós Volvot annak a német trióra is lenne pénze. Na nem mintha a bmw, merci, audi tulajok között ne lenne értelmiségi, művelt ember, nyilván sok van mert nagyon népszerűek ezek a márkák. De az tény h ők is azért veszik h lenyűgözzék az embereket h mutassák h van pénz. Ti láttatok már bunkó, egyszerű, műveletlen (drága) volvo tulajt? Mert én nem. Meg ezek a tipikus bűnöző formák is kerülik ezt a márkát, ha sok pénzük is van azonnal német premium kell.
2024. máj. 20. 02:24
 1/9 anonim ***** válasza:
38%

Igen. Többnyire azok vesznek Volvot akiknek fontos a saját és környezetük biztonsága, a környezet védelem és a tartósság.

Általában megfontoltak és környezet tudatosak. Persze kivételek mindig akadhatnak.

2024. máj. 20. 07:11
 2/9 anonim ***** válasza:
42%

Hát az a Volvo ami 10+-nál kezdődött mint drága autó, az elég régen volt. Most egy XC60 20-25 millió.

Van egy ilyen legenda, de azt nem értem, hogy mi különbség lenne kivagyiság szempontjából kettő 25 milliós autó között?

Azért a Volvótól sem jell nagyon elalélni, elég sok gond van velük, nagyon szervízigényesek, ma már az sem mondható olcsónak és a tartóssággal is vannak gondok.

Szerintem mind a Volvóhoz, mind a német prémium márkákhoz fűzött akár pozitív, akár negatív előítéletek ma már idejétmúltak.

Az a réteg akiről itt filóztok, az már Teslát vesz, nem Volvót. Aztán miután megbánta, majd kegközelebb nem elektromosat vesz, de most még csak befelé dühöng

2024. máj. 20. 07:29
 3/9 anonim ***** válasza:
59%
Az megvan, hogy Volvo kínai?
2024. máj. 20. 07:38
 4/9 anonim ***** válasza:
58%
Az megvan, hogy a Volvo kínai pénzügyi hátterű, oszt annyi, nem több
2024. máj. 20. 07:55
 5/9 anonim ***** válasza:
50%
15 millió az egy jól felszerelt Skoda, nem Merci, BMW vagy Audi.
2024. máj. 20. 09:42
 6/9 anonim ***** válasza:
51%
Én egy kimaxolt Peugeot 4008-at vennék, ha tehetős értelmiségi lennék… Asszem’ 26 millió körül van.
2024. máj. 20. 11:38
 7/9 anonim ***** válasza:
0%

Az megvan, hogy a jobb Volvókat Kínában gyártják?

és az is megvan, hogy a Teslákat is kínában gyártják? 20 másodpercenként jön le a szalagról...

(itt, a Spár előtt dicsekedett a faszi a friss kínai Teslájával.)

2024. máj. 20. 14:56
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Az megvan, hogy a Volvo személygépkocsik nagyrészét a svédországi Torslanda és Skovde gyártósorain állítják elő? Az amerikai piacra gyártott autóik egy részét a kaliforniai Ridgeville-ben gyártják. A kínai piacra szánt autóikat pedig Kínában gyártják. És az megvan, hogy 2024-et írunk, nem 2006-ot, vagyis ma már a Kínában gyártott termékekre nem igaz az ami

20 éve még igaz volt? (Sajnos vagy nem sajnos az más kérdés)

Te hol laksz, valami kő alatt, hogy elment melletted a világ?

2024. máj. 21. 03:44
 9/9 anonim ***** válasza:

Nagyrészt egyetértek veled, kérdező. A Volvo mellett ugyanezt figyeltem meg a Saaboknál, illetve még 15-25 éve a nagyobb francia kocsiknál (Peugeot 505, 605, Citroen XM, Xantia, Renault Safrane) is, hogy inkább a feltűnést kerülő, de minőséget szerető értelmiségiek választják ezeket az autókat.

Egyetlen esetben találkoztam kirívóan proli volvóssal: kerékpárral megálltam a piros lámpánál, és az előttem álló S80-ból kidobott az anyósülésen ülő nő egy cigisdobozt. Előrébb mentem, felvettem a dobozt, és elegánsan viszadobtam azt az autóba egy udvarias "Miért szemetelsz?" kérdés kíséretében. A sofőr erre dühösen kipattant a kocsiból, és elkezdett nekem anyázni. Végül nem fajult el a dolog, mert zöldre váltott a lámpa, és megindult a sor.

Erről nyilván nem a Volvo tehet.

2024. máj. 29. 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!