Fiat Punto 1.2 16V (2001) szelepfedél csavarok helyére hányas csavarral helyettesíthető? Valahol olvastam jó bele más csavar is, csak azt nem tudom, hogy hányas?
Figyelt kérdés
máj. 19. 15:08
2/9 A kérdező kommentje:
Semmi baj nincs velük, csak az, hogy épp nincs nálam. Bolt sincs ma.
Azt viszont tudom, hogy sima csavarral is lehet helyettesíteni. Ismerősnek kell üzennem, hogy hozzon mert a szelepfedél csavarom kirepült a helyéről menet közben..
máj. 19. 15:16
3/9 anonim válasza:
Kirepült mind a 8 csavar a szelepfedélből?
4/9 A kérdező kommentje:
1 repült ki, de nyomja ki az olajat onnan. Úgyhogy azért kénytelen vagyok oda tenni valamilyen csavart.
máj. 19. 15:29
5/9 anonim válasza:
Akkor tekerj ki még egyet, aztán mérd le.
6/9 A kérdező kommentje:
Nincs nálam semmi, ismerősöm hoz majd szerszámokat is. Csak csavar méretet lenne jó tudni, hogy mekkora kellene bele.
Hosszúságra kb. mindegy, de a menet átmérője kb. 1–1.2 cm között lehet. De nem tudom, ez kb. mekkora csavarnak felel meg.
máj. 19. 15:35
7/9 anonim válasza:
Nem ismerem de szerintem 8-as csavar kell bele.
Bár a 6-os is megfogja azt .
8/9 A kérdező kommentje:
6-os pici, de szerintem még a 8-as is az lesz :(
máj. 20. 10:06
9/9 anonim válasza:
Szelepfedél csavar nagyobb, mint 8-as?
Az inkább a 6 lap, vagy akármilyen fej mérete, nem a csavaré..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!