Az ismeroseidet figyelmeztezed ha az autojan kimarad valamilyen kotelezo szerviz, vagy rendellenesseget tapasztalsz?
Csak aki megérdemli. Van, akinek nem szólok, mert volt már amikor megtettem, de a végeredmény csak az lett, hogy na akkor rögtön azonnal meg kellett volna csinálnom 2000 forintból, miközben a legnagyobb jóindulattal, céges kedvezménnyel, ingyen munkával együtt is minimum 50 ezer lett volna, meg teljes 2 nap, nekem meg sem időm nem volt ekkor erre, sem bohóc nem vagyok, hogy kihasználjanak.
Ellenben múltkor valaki megkért, hogy cseréljek neki izzót, aztán igazából keresés nélkül akaratlanul is megláttam több problémát is közben. Full laikus (nem véletlenül kell neki izzócseréhez is segítség), meg nyilván nem örül a kiadásnak, de megköszönte és egy héten belül javíttatta a dolgokat. És ez nem az első ilyesmi eset, ezért is tudom, hogy neki megéri szólni.
Én nem foglalkozom más emberek dolgaival. Nem tartom számon az ilyesmit.
Ha azt látom, hogy defektje van, vagy lesz (mert egy bazi nagy csavar feje látszik a gumiból kikandikálni) az persze más. Olyankor szólok.
Igaz nem dolgozom autószerelőként.
Kérdező: te mindenkinek minden dolgába bele ütöd az orrodat?
😂😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!