Ha autótokba hangrendszert szeretnétek csinálni. Hogyan kezdenétek neki? Milyen hangszórókkal, fejegységgel?
Azért attól is függ, hogy milyen autó. 2010-után már nehéz ügy olyan mélyen integrált a gyári fejegység, és amúgy jók is.
Pótolhatnám mással, de minek. A kijelzőén megy a navi/tolatókamera/jó kihangosító/mindenféle (FLAC is) zenét lejátszik SD kártyán/USB/Bluetooth-on, kormányról vezérelhető.
És nem szól rosszabbul (inkább jobb) mint az előző kocsimban (2010-ben vettem) a 40.000-es Clarion (USB MP3-as)fejegység a 2*13cm+2*15cm Sony Xplode hangszórókkal.
De egy régebbi autóba, hasonlóan indulnék el egy közepes fejegység és négy tűrhető hangszóró. Ilyen AKAI/SAL/Sencor "fejegységeket" nagy ívben kerülni kell. Építettem be, de fájdalom. A rádió trágya (nagy 100kW-os adót képtelen megtalálni és tartani) a menü borzalom, de legalább gagyi az egész🤣.
Fejegység volt 245.000.-
Canbus átalakító, hozzá dekorbetét stb. Gyári Infinity helyett Harman hangszorók. Egy brand alá tartoznak, de Harman valamivel tisztább hangzást ad. Fúrni, faragni nem akartam, nem is engedem meg. Minőségileg lett 1-2 fokkal jobb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!