Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Első autóként egy 150 lóerős...

Első autóként egy 150 lóerős kocsi nem túl sok?

Figyelt kérdés

Barátnőm 28 éves, 3 éve vagyunk együtt, most fog végezni a jogsival. Egy 20 éves, dízel, 150 lóerős Audit akar venni (nem cigány a csaj), én kérdeztem tőle, hogy első autóként, miért kell egy 150 lóerős dízel, pláne úgy hogy, leginkább munkába járáshoz használná, a munkehelye pedig kb. 3-4 km-re van a lakhelyétől. Többszáz kilóméteres távokat nem menne vele, max. nyáron Balatonra, de az is 130 km tőlünk.

A "miért kell?"-re az volt a válasza, hogy tetszenek neki az Audik, és ezt a kocsit, amit meg akar venni, valami kolegája árulja, baráti áron neki 600 ezerért odaadná, állitólag jó állapotú, csak a váltója szorul némi szerelésre... Nekem itt is sántít kicsit a dolog.

Nem érzem úgy, hogy első autóként egy 150 lóerős autó kéne valakinek, plusz ezt a kocsit sem érzem a legjobb vételnek. Persze arra költi a pénzét, amire akarja... Meg lehet ilyenkor az embert győzni valamivel, vagy hagyjam a francba...?

2024. máj. 16. 13:27
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
67%
Mert nem szoptatod meg rendesen, és szopni szeretne ezért kell neki ilyen autó!
2024. máj. 17. 01:58
 22/24 Morzsi007 ***** válasza:
0%

Ha a csajod vagány és menőzni akar, akkor sok lehet amúgy a 150Le, főleg mert van nyomatéka is, kisebb autó, hamarabb lehet baj, mert nincs rutinja. Amúgy nem lenne gond ezzel a teljesítménnyel.

Mikor annó átülten a 75Le-s autómból a 170Le-sbe 15 éve vezettem már, de szokni kellett, mert temposabb vezetésnél párszor hamarabb ott volt a kanyar, mint amire számítottam, a gázt a legkönnyebb nyomni, minden más már nehezebb feladat. Fel kellett “nőni” hozzá, pedig nem egy Porsche-ról van szó, több száz lóerővel.

2024. máj. 17. 06:41
 23/24 anonim ***** válasza:
0%
Remálem észhez tér és kidob.
2024. máj. 17. 15:43
 24/24 anonim válasza:
2.5 ből csak a 180 lovas.Sima 5os tiptronic valtóval!Egy normális külföldről hozott tiptop 1.3 kb. 600 ert elegge szethullo darabok vannak.Valtoért amugy anyit kérnek mint egy komplett donorert plusz a csere.80 ezer egy valto olaj csere csak.30 egy valto elektronika.
2024. jún. 17. 19:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!