Ha kanyarodáshoz tul sok az egyes akkor mi a helyes eljárás? Gáz fröcs vissza váltás vagy kuplung csusztatás?
Semmi esetre se csúsztatni , se 1. se 2.-ban.
Elsővel lehet menni akár 25-öt is .
4
Tehát akkor lassitsak le annyira hogy gázfröcs nélkül be vegye az 1est?
azt én is észre vettem hogy gáz fröcsel ugyan simán veszi az egyet de megindul elöre mint egy vadbika
"nekem csak padloig le nyomott gáz fröcsel veszi be az 1-est" - csókoltatom a magyartanárod...
Amúgy nem tudom, érted egyáltalán, hogy működik egy váltó? Nem kell hatalmas gázfröccs, csak a szinkrongyűrűkre kell rásegíteni. Benyomod a kuplungot, üresbe teszed, felengeded a kuplungot, pici gázfröccs, benyomod a kuplungot, beveszi az egyest, engedheted a kuplungot. Persze nem nagypapa tempóban. Ne mondd nekem, hogy padlóznod kell a gázfröccsöt, az azt jelentené, hogy vagy nagyon durván más az áttétel kettesben, mint egyesben, vagy hogy nagyon gyorsan mész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!