Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Túl tőlt a turbó?

Túl tőlt a turbó?

Figyelt kérdés

Hello

Megszeretném tudni hogy mi lehet a bajja az automnak

Túltőlt a turbo!!!

Turbónyomás szabályzó szelep cserélve ,Légtömegmérőt, mappszenzor is,

Padló gázon több mint 2 bart tölt elengedem a gázt majd újra padlót nyomok és be áll 1.6 bar ra és szépen megy az auto

2024. máj. 15. 22:37
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom bele lett piszkálva csiptuning címmel. Szakember nézzen rá.
2024. máj. 15. 22:53
 2/6 Szolovjov ***** válasza:
El lett állítva a geometria alapszűke?
2024. máj. 15. 23:27
 3/6 A kérdező kommentje:
Egy gyári alap vezérlő volt benne de sajnos azal is ugyan ezt produkálta és azért írattam meg egy másik vezérlőt ami most benne van az autoba hogy hátha akkor jo lesz jobban jobb lett mert már 1800fordulattol megindul de viszon ugyan úgy túl tölt és nem jövök rá hogy mi lehet a hiba ,nem vagyok hülye hozzá,jobb hozzáértőket is kérdeztem de nem tudja senki azért gondoltam hogy írok ide hátha valaki tudja a hiba okát
2024. máj. 16. 14:27
 4/6 A kérdező kommentje:

Turbo geometriát nem allogattam csak szétszedtem kipucoltam ,hogy hátha ragad a geo de nem ragad

Probaképp raktam rá másik turbót is azal is túl töltött,minden vákumcsövet és vákum pumpát is cseréltem

2024. máj. 16. 14:36
 5/6 A kérdező kommentje:
Esetleg valaki tudna segíteni?
2024. máj. 18. 22:02
 6/6 anonim ***** válasza:
Persze, szakember. Ezért nem kell belepiszkálni a vezérlőbe.
2024. máj. 18. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!