Golf 3as cabrio dizelem ujabban nehezen indul és jo darabig ingadozik az alapjárat, és ha ez nem lenne elég akkor még mellé iszonyatuan füstöl is. Mi baja?
Figyelt kérdés
1.9-es tdi motor 175.000 km-rel 90 lovas,szép állapotu nincs széthajtva semmit nem sajnáltam töle és már a második szerelö küldött el h nem tudja....légyszi segítsetek!köszi2010. okt. 28. 20:02
11/14 anonim válasza:
Megvan a két autó között a különbség? Nem, nem csak az h van rajta pár fényesebb kiegészítő...
12/14 anonim válasza:
akkor szted amit én linkeltem az hanyas???? de ha akarod hnap lefotozom a forgalmi azon részét ahol fel van tüntetve h B5
13/14 anonim válasza:
Konkrétan nem izgat h mivan a forgalmidba...
14/14 anonim válasza:
Lehet, hogy az adagoló. Adagolóssal nézesd meg!
Amúgy a golf 3-ba gyárilag 140lóerős motor sosem volt.90-110 lóerős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!