Szerintetek van jövője a hagyományos benzines/dízeles autóknak?
Figyelt kérdés
Érdemes-e benzines autóban gondolkodnia annak, aki most szeretne (hosszú távra) autót vásárolni magának, illetve jobban jár-e, ha inkább egy elektromos autóra próbál félrerakni, és talán kivárja, amíg elérhetőbb áron lehet majd őket megvásárolni (és fejlettebb lesz a töltőhálózat és a hatótáv is)?máj. 14. 13:04
11/16 anonim válasza:
Plug in hibridre szavazok.Engem nagyon zavarna a töltés para. Kúton telitankolni sokkal egyszerűbb gyorsabb mint szabad töltőre várakozni és töltögetni.Meg az egész aplikációs túlbonyolitott rendszer.
12/16 anonim válasza:
#11, csak nekem ellentmondás, amit írtál?! Nem akarod töltögetni, ezért töltős hibridet vennél?
13/16 anonim válasza:
akkor mért nem benzines hibrides motorok amugy is többet fogyasztanak
14/16 anonim válasza:
Ez nem ellentmondás csak lehet nem írtam le részletesen. Ha olyan a szitu akkor töltöm otthon, vagy éppen ott ahol megállok amúgy is, és sokáig ott is vagyok. Egyéb esetben kútoszlop és benzin, ha sietős, mert az van mindenfelé és 2 perc. Elsődleges lenne a belsőégésű motor, az elektromos csak a takarék tartalék. full elektromossal ott a gond, hogy ha kifogy akkor vége, mindenképp előre kell tervezgetni, hány lm hány perc lesz e hely, időveszteség vacakolás. Az idő meg pénz. De mindenki a saját életstílusához válasszon kocsit, nálam nem játszana a full elektromos.
15/16 anonim válasza:
Ja értem. De ezzel az erővel az öntöltős hibrid is szóba jöhetne. Azt végképp nem kell töltögetni sehol. (Pl, aki lakótelepi lakásban lakik és munkahelyen sem lehet tölteni, ott lehet problémás, hogy hol töltse az ember.) Igaz ezeknél általában a tisztán elektromos hatótáv nagyon kevés, de legalább rásegít.
16/16 anonim válasza:
Én is a mild hibrid-re szavaznék, ha már mindenképpen elektoromos vonal (augusztusban érkezik az enyém). De egyébként a krédezőnek nincs pénze, ezért nyilván nem fog új/pár éves hibrid/elektomos autót venni, hanem egy 1-pár milliós használt autó lesz. Akkor meg benzines, ahogy valaki írta, még 20-30 évig nem lesz probléma a tankolással biztosan, sőt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!