Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Csak úgy vegyek használt...

Csak úgy vegyek használt BMW-T ha van hozzá szervízkönyv?

Figyelt kérdés

Beírtam használtautókra hogy BMW-T keresek másfél millióig. Mindenképp e46-ot szeretnék, amikkel ugye az a baj hogy 12 tulajos, megnyúzott autók, illetve ezek tényleg zsákbamacskák

Használtautó kiadott kb 300 találatott BMW-Re majd leszűkitettem szervízkönyvre és kidobott 20 találatot :D csak ezeket szabad megvenni ugye?

2024. máj. 14. 06:55
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
20+ éves BMW,amihez szervizkönyv is van.. ez bukta haver(nem lesz)
2024. máj. 14. 09:16
 12/20 anonim ***** válasza:
Nem is ez a bukta, hanem a keretösszeg.
2024. máj. 14. 09:17
 13/20 anonim ***** válasza:
32%

Olyan E46-ot amire nem kell 1 éven belül rákölteni 3-4-5 millió ft-ot, 4-5 milliótól találsz. De még arra is kell folyamatosan költeni, csak nem ilyen léptékben.

Az meg hogy van-e szervizkönyv nincs összefüggésben az autó állapotával. Egyrészt hamisítható, másrészt egy 20-on éves autónál egyáltalán nem informatív.

Ha nem értesz hozzá és te nem tudod szervizelni, akkor engedd el, mert tényleg egy pénztemető lesz. Még úgy is egyébként hogy te csinálod.

2024. máj. 14. 09:52
 14/20 anonim ***** válasza:
73%
Az egyik autóm 18 évig volt nálam, szalonból vásároltam "0" kilométeresen . Időközben már eladtam, de még valahol a garázsban, a mai napig meg van a szervizkönyve. Az első -és egyben utolsó- bejegyzés anno a 10ezer kilométeres kötelező szerviznél történt. Az autót kettőszázezer kilométerrel adtam tovább, sem a vevőnek sem nekem eszünkbe sem jutott a szervizkönyv.(mert minek is?) 😃
2024. máj. 14. 13:27
 15/20 A kérdező kommentje:
Minek is? Talán azért hogy ismerjük az autó élettörténetét xD
2024. máj. 15. 21:45
 16/20 anonim ***** válasza:
20 éves autóknál szerinted elvárható hogy meglegyen? Vagy ha meg is van honnan tudod hogy nem hamisított, erre évekkel ezelőtt egy komplett iparág épült! Vagy ha megvan is van valami csoda folytán a sajátja akkor szerinted vezette minden tulaj rendesen?
2024. máj. 15. 22:01
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező!

#10-nek 19 éve nem írtak a szervizkönyvébe.

#14-nek 18 éve ugyan úgy semmi.

A többiek is utaltak rá, hogy ez a "pecsételek, aláírok" csupán egy parasztvakítás, semmi más.

Az autó "élettörténete"???.... ne viccelj már!

Amúgy te írtad a kérdésedbe: 300 hirdetésből 20esetben említették a szervizkönyvet. Az ugye nincs még 7%-sem.

Na de ebből még ki tudja mennyi a kamu bepecsételés aláfirkantott olvashatatlan kézjegy?

Pl. ha ennek a fele lenne igaz -ami egy jó arány lenne- már akkor is az összes autóból csak minden huszadik(!) előletéről tudhatsz meg valamit.

És ezek csak a szervizlátogatások bejegyzései.

Sehol egy szó arról, hogy meghúzták az ajtót, hogy betört a szélvédő, vagy hogy vett egy új felnit mert lepadkázta, stb.stb.

Röviden: felejtős hülyeség ez a szervizkönyv. 😁

2024. máj. 15. 22:11
 18/20 anonim ***** válasza:
Kezdem jobban megérteni a bmw-seket.
2024. máj. 15. 22:13
 19/20 A kérdező kommentje:
Vedd be nekik
2024. máj. 17. 22:56
 20/20 anonim ***** válasza:
Figyelj: Legyen a Te gondod a BMW vásárlás, és szólj nekem, milyen szervizkönyvre van szükséged. (miket akarsz látni benne) És csinálok egyet.Ne legyetek már ennyire gyerekesek! Az AUTÓT nézd vagy inkább nézesd meg ne a mellé adott papírokat lapozgasd!
2024. máj. 25. 17:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!