Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mikor leállítom az autót néha...

Mikor leállítom az autót néha ilyen nyikorgó hangot ad ki, miért lehet ez?

Figyelt kérdés
Mikor elfordítom a kulcsot akkor az utolsó kb 3-4 ütemnél ilyen halk nyikorgásszerű valami van ütemszerűen. Ezt leginkább üzemmelegen csinálja, ha leállítom a kocsit és hül egy 10 percet majd vissza beindítom és leállítom akkor nem csinálja. 1.6 szívó benzin

máj. 12. 16:20
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Eddig nem csinálta. Nem tudom hogy a kipufogó tud e ilyet csinálni ahogy be van szorítva a bilincsbe. Bár nem tudom ennek mi köze lehet a bemelegedett motorhoz, mert mint mondtam nem a motorból jön a hang. Az a baj nincs magyar focus csoport facebookon ahogy én néztem.
máj. 13. 05:15
 12/15 anonim ***** válasza:
Hagyjuk már... Focus az egyik leggyakoribb típus a magyar utakon.
máj. 13. 05:52
 13/15 anonim ***** válasza:

"Az a baj nincs magyar focus csoport facebookon ahogy nézem"

Meg se nézted! Beirom a keresőbe, hogy Ford focus, és még MK szériákra is van csoport!

máj. 13. 06:04
 14/15 A kérdező kommentje:

“ Meg se nézted! Beirom a keresőbe, hogy Ford focus, és még MK szériákra is van csoport!”

Magyar csoport?

máj. 13. 15:32
 15/15 anonim ***** válasza:
Miért nem nézed meg? Kevesebb idő lenne, mint ide írogatni.
máj. 13. 17:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!