Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hol tudok viszonylag "hiteles"...

Hol tudok viszonylag "hiteles" fogyasztási adatokat összehasonlítgatni? Valaki nagyon nyomja itt a sprintmotor de oldalt, de én azon nem igazodok el....

Figyelt kérdés
2024. máj. 9. 10:22
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Ha azon nem igazodsz el, akkor tudsz egy autó műszaki tartalmán eligazodni?
2024. máj. 9. 10:29
 2/16 anonim ***** válasza:

Az amúgy sem valami megbízható oldal...

Legtöbb adatot németek töltik fel, azok meg nem sporolosan vezetnek, így sokszor 2-3 literrel többet ad ki az oldal mint ami a valós adat lenne.

2024. máj. 9. 10:42
 3/16 anonim ***** válasza:

VAlakit érdekel az hogy más mennyit ír oda?

SZámold ki és kész.

2024. máj. 9. 11:01
 4/16 anonim ***** válasza:
Azt se értem, hogy miért fontos annyira a fogyasztás. (Mondom ezt úgy, hogy nem vagyok milliomos egyáltalán.) Rendben kell tartani műszakilag az autót, nem kell gyorsan menni és nem kellenek felesleges gázfröccsök, hanem egyenletesen haladni és jó lesz a fogyasztás. Mondjuk én pont nem így vezetek, de nem is érdekel.
2024. máj. 9. 11:09
 5/16 anonim ***** válasza:
Semmiképpen nem a gyári adatok :D A spritmonitor jó alap, csak szar béna a keresője ki kell tanulni, de tesztekben ahol csak használják a kocsikat, így is úgy is, ott megírnak egy tesztátlagot az kb valós. Lehet ügyeskedni egész nap óvatoskodni de nem életszerű és elég idegesítő. Ismerős is aki nem akarja eladni neked a kocsit tőle is lehet kérdezni.Aki el akarja adni, az úgyis hazudik lefele. Vagy meglesni az átlagfogyasztási adatokat a műszerfalon. Ott azért érdekes dolgok kiderülnek.
2024. máj. 9. 13:56
 6/16 A kérdező kommentje:

"Azt se értem, hogy miért fontos annyira a fogyasztás. (Mondom ezt úgy, hogy nem vagyok milliomos egyáltalán.) Rendben kell tartani műszakilag az autót, nem kell gyorsan menni és nem kellenek felesleges gázfröccsök, hanem egyenletesen haladni és jó lesz a fogyasztás. Mondjuk én pont nem így vezetek, de nem is érdekel."

Muhaha

2024. máj. 11. 20:48
 7/16 anonim ***** válasza:
Azért fontos a fogyasztás mert kb egy havi fizetés rámegy éves szinten ha csak 2 literrel többet eszik átlagban egy kocsi. És köszi de nem akarok havi egy hónapot pluszban csak azért dolgozni, hogy tankolásra menjen el .
2024. máj. 11. 20:53
 8/16 anonim ***** válasza:

https://www.youtube.com/watch?v=czl24hfsuUw

Plussz titkos tipp: érdemes könnyű autót venni kis köbcentivel azok kevéssel is beérik. Szívesen. :)

2024. máj. 11. 21:12
 9/16 A kérdező kommentje:

Azért fontos a fogyasztás mert kb egy havi fizetés rámegy éves szinten ha csak 2 literrel többet eszik átlagban egy kocsi. És köszi de nem akarok havi egy hónapot pluszban csak azért dolgozni, hogy tankolásra menjen el ."

Azért azt jó lenne tudni, hogy Mennyit megy az autó :D

Csak vasárnap a templomba, vagy futárkodsz...

2024. máj. 11. 21:15
 10/16 anonim ***** válasza:
Azért nem lehet kijelenti, hogy mindenkinek fontos a fogyasztás, mert van aki pályán is megy 110-el, 150-el, de van hogy 160 felett is bőven rám előznek.
2024. máj. 11. 21:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!