Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Vennél olasz autót?

Vennél olasz autót?

Figyelt kérdés
Illetve olyan olaszt ami már évekkel ezelőtt behoztak és egy magyar tulaja van mondjuk minimum 3-4 éve
2024. máj. 7. 21:36
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Kicsit helyesbítek nem az autótípus olasz hanem a származási hely ahonnan behozzák.
2024. máj. 7. 21:37
 2/12 anonim ***** válasza:
46%
Nem, én csak japánt szoktam venni, mert az vált be.
2024. máj. 7. 21:37
 3/12 anonim ***** válasza:
41%
Nem, csak japánt.
2024. máj. 7. 21:57
 4/12 anonim ***** válasza:
61%
Meg kell nézni, nekem mercim volt olaszországból, nem volt leparkolva és még rozsdás sem volt.
2024. máj. 7. 22:06
 5/12 anonim ***** válasza:
94%
Semmilyen külföldről behozott használt autót nem vennék.
2024. máj. 7. 22:12
 6/12 anonim ***** válasza:
88%

A használt autóknál sarkalatos kérdés az állapot, ami egyrészt a használattól, karbantartástól függő, de nem mellékes az időjárás sem.

Észak-Itália az utóbbi szempontból nem előny, de az ország, középső, déli vidékein már nincsenek kemény telek, kevés a csapadék, ami jótékony lehet a rozsdásodás szempontjából az autókra.

Viszont az sem garantál semmi, az ottani tulajdonos ténykedése is fontos.

2024. máj. 7. 22:42
 7/12 anonim ***** válasza:
Nem.
2024. máj. 7. 23:46
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ. A középső régióból származó autók a legjobbak, kulturált emberek és jó időjárás, azaz nem rohadnak. Az északiak rendszeretők, szép karbantartott autóik szoktak lenni, de figyelni kell a rohadásra, mert hegyvidék. A délieknél nem rohad, de igénytelen banda, kb. Olaszország cigányai, szóval vigyázni kell velük és oda kell figyelni.
2024. máj. 8. 04:04
 9/12 anonim ***** válasza:
Meg kell nézni, de nem szívesen.
2024. máj. 8. 06:51
 10/12 anonim ***** válasza:
Ha felmérés alapján jó állapotban van, akkor persze. Egyébként nekem sem volt még behozott autóm.
2024. máj. 8. 06:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!