Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Reggel mikor először benyomtam...

Reggel mikor először benyomtam a kuplungot beesett a pedál. Utána minden jól ment, semmi gond nincs vele azóta. Mi lehetett a baj?

Figyelt kérdés

2024. máj. 7. 05:58
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Majd fog az megint jelentkezni.

Több minden is lehet.

2024. máj. 7. 06:04
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom hidraulikus, és lelevegősödött.

Vagy a fő, vagy a munkahenger hibás.

2024. máj. 7. 06:49
 3/6 anonim ***** válasza:
Munkahenger hiba. Lesz rosszabb is, jobb ha addig viszed szervizbe míg saját lábon sikerül és nem halálfa száráról kell majd trélerezni százezrekért.
2024. máj. 7. 11:26
 4/6 anonim ***** válasza:

Azért haza lehet vele jönni csak necces...

Nekem is jó 100km-re otthonról szállt el az alsó munkahenger.

Kettesben indulás, aztán jól kihuzatni és ha ügyes az ember akkor lehet kuplung nélkül 4esbe tenni, úgy már lehet haladni.

Csak ilyenkor a stop tábla nagy ellenség 😂😂

Kérdező: csereltesd a munkahengert/munkahengereket mert ez előbb utóbb megadja magát és kellemetlen lesz.

2024. máj. 7. 12:08
 5/6 anonim ***** válasza:
Igaz 4-es ezt én is eljátszottam egyszer, izzadtam is rendesen :D Féktelenül , ha megálsz nullára, jön a piroslámpa, leállnak elötted , akkor véged, robbansz :D Bár még be lehet ugrasztani a motort sebességben is ha erős az akku.. Szóval ez gyakorlotabbaknak akik tudják mi merre hogy működik a kocsiban azoknak jó játék, de inkább azoknak sem ajánlom.
2024. máj. 7. 12:20
 6/6 anonim ***** válasza:

Igen ilyenkor sebességben kell indítani 🙂 ha dízel akkor nyugodtan lehet kettesben.

Ezért jó a 100Ah-s akksi 😅😅

Igen ez kezdőknek nem ajánlott...

Mert ha lassitasnal nem tudja, hogy kell kivenni sebességből kuplung nélkül akkor simán belerongyolhat az előtte állóba.

2024. máj. 7. 12:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!