Van olyan, aki bizonytalan és stresszes volt a vezetéstől eleinte?
Nem rég lett jogsim. Nem szeretek vezetni, sosem érdekelt, de praktikus, hogy van, és kell is majd vezetnem valószínűleg a munkám miatt.
Viszont annak ellenére, hogy simán meglett a jogsi, sokszor stresszel, hogy autóba üljek, és most még úgy érzem, hogy ez talán sosem lesz jobb.
Ha te éreztél így: elmúlt egy idő után, miután eleget vezettél? Megszoktad?
#3 Szüleid jól elcseszték. Nekem nem is kellett kérni az autót. Hazamentem hétvégére, az egész szombatomat tanulással akartam tölteni, de apám felébresztett, kezembe nyomta a slusszkulcsot, és kötelező volt vezetnem. Nem tudtam induláskor, hogy félórás vagy egésznapos program lesz-e ebből. Ha dohányboltba ment, ha anyám temetőbe akart menni, ha az egész család a 300 km-re lakó rokonokat látogatta... mindig kötelező volt nekem vezetni, amíg a fiatalabb testvéremnek nem lett jogsija.
Elég szomorú, hogy lett 18 évesen jogsid, és aztán nem tanítottak meg közlekedni. Sajnálom, hogy ezzel a stresszel vezetsz. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!