Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kettőstömegű cseréje mennyibe...

Kettőstömegű cseréje mennyibe volt?

Figyelt kérdés

Mennyibe került a kettőstömegű cseréd? Mit lett vele párhuzamosan cserélve? Autó típusát is írd le légyszi!

Köszi

2024. máj. 3. 02:45
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
71%

Ebből mit szeretnél leszűrni, van autó amin 300.000 Ft van amin 1.500.000Ft

Ki keresed a kocsid tipusához megfelelő lendítő kereket és a hozzá tartozó kuplung szettett kinyomó csapággyal, hozzáadsz vagy 100.000-ret. Nagyjából annyi.

Ilyenkor nem árt egy váltó olaj csere, 1-2 szimering is cserés lehet.

2024. máj. 3. 04:30
 2/16 anonim ***** válasza:
Általában az egész kuplung szettet érdemes cserélni ilyenkor, ha már szét van szedve, plusz ha találnak valamit ami rossz, azt is. Gondolom ha így kérdezed nem valami prémium márkád van, mert akkor nem nagyon érdekelne az összeg, tudnád hogy sok. Így én azt tippelném, hogy fél millióból megvan a csere mindennel együtt.
2024. máj. 3. 05:46
 3/16 anonim ***** válasza:
0%
Nincs neki semmilyen autója, mert akkor konkrétan feltudná tenni a kérdést.
2024. máj. 3. 07:41
 4/16 anonim ***** válasza:
54%

"Ki keresed a kocsid tipusához megfelelő "

Kikeres egy szó. Milyen értelmetelen lenne már, hogy "hová keres?"..."hát ki". Inkább "mit csinál?" -> "kikeres"

"Nincs neki semmilyen autója, mert akkor konkrétan feltudná"

Nics olyan szó, hogy feltudni. Tudná + feltenni = fel tudná tenni.

Nem értem minek írogatnak olyanok, akik még az általánost sem végezték el.

2024. máj. 3. 08:06
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

200.000 környéke 2013-ban. 1.7cdti Opel. Ma is ezt használom. Semmi más nem lett cserélve. Szerelőm szerint a kuplung hibátlan állapotú, elkopva sincs, ezért felesleges lenne cserélni. És valóban, azóta sem kellett még hozzányúlni.

Gondolom azóta az inflációt, munkadíjak emelkedését figyelembe véve, ma már jóval drágább lenne.

2024. máj. 3. 08:32
 6/16 A kérdező kommentje:
Az 5. válaszolónak átment a kérdés! Köszönöm! Nem az én autómról volt szó. Hanem annak az autójáról akinek már esedékes volt a kettőstömegű csere. És mennyiből jött ki neki.
2024. máj. 3. 08:55
 7/16 anonim ***** válasza:
Sajnos elég drágák
2024. máj. 3. 09:49
 8/16 anonim ***** válasza:
12%
"Szerelőm szerint a kuplung hibátlan állapotú, elkopva sincs, ezért felesleges lenne cserélni" pedig együtt kéne cserélni, illetve nem értem, hogy tudott tönkremenni a kettőstömegűd, ha a kuplung nem kopott. Át lettél te b*szva mint sz*r a palánkon.
2024. máj. 3. 11:05
 9/16 anonim ***** válasza:
89%

#8 bizonyára, ha te mondod...

Ezért használom 11 évvel később is hibátlanul... meg ezek szerint nyilván neki abból valamilyen haszna van, ha kevesebb munkát végez, kevesebb munkadíjért...

2024. máj. 3. 11:45
 10/16 anonim ***** válasza:
18%
Nem mondtam, hogy haszna van. Azt mondtam, hogy nem ért hozzá. Ha 11 éve a nem cserélt kuplung tök jól együttműködik az állítólag cserélt kettőstömegűvel, akkor megsúgom, alapból nem volt cserés a kettőstömegű. Sőt, megkockáztatom, hogy nem is lett cserélve. És akkor már volt is haszna a szerelődnek. De továbbra is lehetséges, hogy nem ért hozzá, és mivel te sem értesz hozzá, szépen egymásra találtatok.
2024. máj. 3. 11:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!