Milyen motort vegyek? naked leginkább
Tavaly szereztem A nagy kategória jogsit.
Nagyrészben melóba járnék vele kb 30 kilométer Szigetszentmiklós-Budaörs
25 éves 185cm 90kg
kb 2000kilométert tettem meg 1 suzuki xf650es túraenduroval, amit eladtam mert számomra túl sok minden romlott rajta el.
fontos lenne a megbízhatóság ezért párezer kilométeres motorokat nézek inkább vagy újat.
lehetőleg valami könnyen kezelhetőt vennék.
már a budgetet eltoltam 3milláig
szóba kerül már 1 honda 750 hornet is újonnan ami talán még túl sok lenne nekem,de akár egy 2020as yamaha mt03 is elég lenne ahhoz amihez használnám, bár autópályán már kicsit kevés de ezzel is meglenne még a fun is és sokkal olcsóbb... és nem félteném annyira mint 1 új motort
Japánt. Japánok között meg a Honda kb. a vezető, ha nem motogp-ről hanem normális emberek motorjairól beszélünk. A többi csak azért van, hogy a verseny ösztönözze a Hondát az innovációra, meg hogy a Hondának ne kelljen robogót-nagyrobogót gyártania. :D
Vegyél egy ezredfordulós sornégyeset, amit rendesen szervizeltek a korábbi tulajok. Honda Hornet, Suzuki Bandit, Yamaha ER6 ezek mind egy kaptafa. Meg persze legyen egy megbízható, japán motorokkal foglalkozó szerelőd. Van bőven szerelő, aki csak japán motorokkal foglalkozik, de azokkal profin és jó áron.
Én napi használatra egy Honda NC750S-t vagy SD-t vennék. Az SD automataváltós. Keveset fogyaszt, a tank helyén tárolórekesz van, és megbízható modell.
Pl: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!