Hitelre vettünk két éve egy 3 éves Citroënt. Nem fizettük egy ideig családi ok miatt, és tegnap elvitték. Jogos volt?
36 Eleve írtam többet is a kérdező helyzetéről. Csak fogalmad sincs ki mikor mit ír. Te belém álltál, nem a kérdésre reagáltál, hanem egyik válaszomra, itt kezdődött a probléma. Én meg nem fogom magam hagyni, nem olyan fából faragtak .
A másik a helyesírás. Leszarom nem érdekel, nem ez az a fórum, ha akarnék tudnék, megfelelő helyen, de nem éri meg az időt, se az odafigyelést, számomra nem releváns, ha valakit zavar, ő dolga.
A világ működését kb senki se érti egészében, azt jósoknak hívják tudod? Azok mesékben vannak. Te főleg nem, csak megy az arcoskodás, de mindenki azt hiszi, hogy ő jobban tud mindent, alap emberi butaság. Kb semmit nem tudsz rólam, de ha már te feltételezéseket engedsz meg magadnak személyes pénzügyi helyzetemről, az én feltételezésem szerint, ha már te jogot formáltál arra, hogy te megtedd, a 2008 válság idején fikádat túrtad valami iskolapadban, mikor már nekem akkor vállalkozásom volt és magam ura voltam, szóval engem ne akarj kioktatni milyen pénzt hol tartsak. És hitelt is vettem már fel de csakis termelő eszközre, ami játszva visszatérítette a törlesztőt. Az a "volt már ember", az több százezer ember volt, plusz a családok csak idehaza, külföld meg a másik pár millió, akik közül igen sokan meg is halltak a hitel miatt, most a végrehajtó maffiába bele se kezdjünk..szóval itt nem arról van szó hogy pár buta ember felvett hitelt, ez egy rendszerszintű probléma volt, és várd ki a végét, ennek a nagy ész nélküli hitelezésnek is eljön a böjtje, csak akkor nem fogsz ide írni , hogy na igazam volt.Meg nem is kell. De ha pár ember talán kicsit elgondolkodik az már jó.
"ha akarnék tudnék" dehogy tudnál
"Én meg nem fogom magam hagyni, nem olyan fából faragtak" ne is hagyd, duplázd meg a hülyeséget, hogy hangsúlyosabb legyen mindenki számára az elrettentő példa
Válaszod második felét nem olvastam el, mert a te életed a te dolgod, engem speciel rohadtul nem érdekel, a naplódba írkáld a magánügyeidet. Meg igazából a hülyeséget is, mert arra sem volt az elejétől sem kíváncsi senki, annyit tudtunk meg tőled, hogy hülye vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!