Valaki jelentett már fel autószerelőt?
Figyelt kérdés
Problémám van egy autóval, a szerelő csak távoli időpontot adott. A netről felhívtam egy helyszíni szerelőt, elmondtam, hogy valószínűleg mi a probléma. Telefonban mondta, hogy a felmérés 30 ezer, mondtam, hogy ok. Kijött a pasi, elkezdte hidegindítózni, mondtam, hogy a vezérműlánc a probléma nagy eséllyel. Lezárta motorháztetőt és mondta, hogy ennyi, nem tud mit csinálni. A pénzt az elején elkérte én barom odaadtam, mert azt gondoltam, hogy biztos sokan lezavarják. Felhívtam a főnököt és üzenetet hagytam, hogy lehúzás szaga van az egésznek, kérem a pénzt vissza, mivel felmérni se mértem fel a hibát, csak azt állapította meg, hogy nem üzemanyag probléma. A telefonbeszélgetés visszajátszotta, amiben közli, hogy mennyi a felmérés, amire igent mondtam. Az első beszélgetést letagadta, amben említettem, hogy mi lehet a probléma. A netem helyszíni javítást hirdetnek, a vélemények között generátor cseréktől minden can, amit helyszínen megoldotta. Telefonban nem közölték, hogy nincs műhely, számlát nem kaptam.2024. ápr. 30. 20:29
21/25 A kérdező kommentje:
Nem kamu, írtam neki üzenetet. Kértem, hogy vegye fel a panaszokat és megyek tovább az illetékesekhez. A férjem beszélt vele, délelőtt visszahozza a kollégája a pénzt.
2024. máj. 1. 10:03
22/25 A kérdező kommentje:
A teljes összeget visszakaptuk.
2024. máj. 1. 13:25
23/25 anonim válasza:
cool story bro, nyílván túlóráztak a kedvedért május elsején
24/25 anonim válasza:
Akkor ez egy keseredes eset volt, legkozelebb egy fokkal korultekintobben kell valasztani. Vegul is megoldottatok. 👌
25/25 A kérdező kommentje:
Igen, ajánlásra hívtunk ma valakit, aki 10 ezerért megtalálta a hibát és holnap szerelik is. 23. ezek non stop-ként hirdettek magukat, úgyhogy nem túlórázni. De ha gondolod, priviben elküldöm az elérhetőségüket.
2024. máj. 2. 17:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!