Jogosítvány nélkül? Részletek lentebb
Szóval szombat kora délután megállítottak a rendőrök Mint a fentiből következtethető jogosítvány nélkül vezettem(Folyamatban van és kérlek titeket kiméljetek meg a "miért nem tudtál várni" dolgoktól tudom hülye voltam)
Szóval a kérdés az lenne, hogy míg a beidézésre várok tudom folytatni a jogosítványt?
Illetve ha igen és befelyezem mielőtt ezzel az egésszel kapcsolatban döntés születik és kapok mondjuk egy hónapos eltiltást akkor a már meglevő jogosítvánnyal mi lesz?
Úgy tudom eltiltás alatt gyakorlati órán sem vezethetsz. Kérdezd a sulit.
KRESZ-ed remélhetőleg nem évül el (2 év), folytatod később. Szopacs.
Órán nem te vagy a gépjármű vezetője, még forgalmi vizsgán sem. Szóval nyugodtan folytathatod. Természetesen ha kapsz egy kategóriától való eltiltást, akkor nem vizsgázhatsz addig, amíg az eltiltás tart.
De ha nem követtél el szabálysértést, ami miatt megállított a rendőr, hanem csak rutin ellenőrzés volt, akkor nem szoktak eltiltani, csak pénzbírság. Akkor tiltanak el, ha balesetet is sikerül okoznod jogsi nélkül.
Szinte biztos, hogy kategória szerzestol eltiltanak, így nem tudsz levizsgazni.
Ha tovább tart az eltiltás mint amennyi az idő limit a vizsgára akkor buktad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!