Használt autót vennék, és 250. 000 km-ert futott. Ez jó vagy rossz?
Pedig objektívan sajnos lebeszélést kapsz. Ezért írtam korábban, hogy muszáj tudni az autó típusát, évjáratát, állapotát, mert ez a három szavatolja, hogy átlag mennyit megy el. Az általad említett cuccról ebben a formában mondj le, és nem azért, mert én nem csipázom ezt az autót, sőt, kifejezetten azt mondom, szerintem a régi opelek között ez a legszebb, úgymond legcsinosabb, legsportosabb. Ebből is adódik, hogy jó eséllyel szét van hajtva.
Nekem az előző autóm egy 18 éves vectra volt, most egy 14 éves astra van, és a nagyesküt leteszem, hogy soha többet nem kell opel. Recseg, ropog, költeni kell rá, és úgy amblokk fapados hulladék az egész. Lehet én választottam rosszul, de ezt kétlem, az astra-t 80e km-el vettem, most 95 van benne (a vectra-ba 300 volt és kiszakadt alólam a kaszni az örs kellős közepén, de a motorja még mindig jó volt).
De visszatérve, én megtanultam, hogy öreg autóra általában nagyon sokat kell költeni. Ezt veheted úgy, hogy átlag havi 20eft csak a szerviz. Persze kimaradhat egy két hónap, de bepótolja magát. Ami még baj, hogy 2e ccm3, és ennek megfelelően (ez a típus meg pláne) a gatyádat is leeszi rólad. Nem mondom, hogy nem megy még el 50-100e km-t, de háromszor annyit fizetsz majd rá, mintha vennél egy középkorú 1.4-es fordot (etc.)
Azért sok sikert, és bocs, tényleg nem lebeszélni akartalak róla.
de egy 1.4 autóba lófaxx rerő sincs. imádom az erőt és a gyorsaságot...
annak az autónbak abelét is kitaposhatom.. és még randa is.
Na így már értem a hozzáállásod. Csakhogy ahhoz, amit te imádsz, pénz kell. Sok pénz :D
Nem mondhatod, hogy imádom az aranyat, de csak ennyi van rá, ezért veszek egy bizsut, mert az legalább sárga ;)
"és milyen szívó?????? Turbó... kicsit figyelj már oda ha commentelsz. vagy legalább kérdezd meg mit szándékozok venni...!"
"Amugy egy Opel Calibráról lenne szó.
1991-es 110kw 150 Le. 1998 köbcenti "
Vagyis 2 liter 16 szelep és szívó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!