Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi a véleményetek 2006-os...

Mi a véleményetek 2006-os Hyundai coupe-ról? Bírja a hosszabb utakat, megbízható? Milyen a kezelhetősége?

Figyelt kérdés

ápr. 29. 08:55
 1/7 anonim ***** válasza:
erre a välaszt az elözö tulajok tudjäk megadni, hogy rendszeresen szervizelve volt-e a kocsi. 18 eves, biztos volt mär több tulaja, de ettöl függetlenül lehet megbizhato is. a sajät kocsim 2o eves es bärmikor el merek vele induni 2-3 ezer kilometeres turära...
ápr. 29. 09:13
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
ápr. 29. 09:35
 3/7 anonim ***** válasza:
Majd' 20 éves autóról beszélünk. Ez önmagában nem lenne baj, csak ez egy tipikus lakótelepi "hülyegyerek" autó, a sokadik tulajtól, akik ki tudja hogy használták. Az átlagnál is jóval kisebb az esélye egy megkímélt, jól karbantartott, papás darabot fogsz ki ebből. Ez pedig nem a megbízhatóság záloga.
ápr. 29. 10:05
 4/7 anonim ***** válasza:

Én egy éve vagyok Coupe tulaj, és egyáltalán nem igaz hogy lakótelepi hülyegyerek autó. Találkozón is voltam párszor, és a coupe tulajok 90%-ban kúltúrált normális emberek, össze sem hasonlíthatóak egy tipikus BMW tulajjal.

Egyébként megbízható, jó motoros autó, nekem 2 literesem van. Nem igazán látott még szervízt, 1-2 apróságot kell benne néha cserélni de általában fillérekből megvan. Köszöni szépen jól van 20 éves kora ellenére. Mások tulajok is ugyanerről számoltak be, 1-2 lerúgottabb darab akad persze de nem jellemző. Én országon belül utaztam már vele napi 500km-t is, semmi panaszom nem volt. Kényelmes, csöndes, de kicsit sokat eszik tehát nem ajánlom ha gyakran utazol országúton. Egy külföldi utat már azért meggondolnék vele, de ha normálisan karban van tartva nem fog cserben hagyni.

Szóval igaz hogy ez egy sportosabb kialakítású fiatalos autó, de ez egy kifejezetten megbízható típus.

jún. 23. 19:39
 5/7 anonim ***** válasza:

"Találkozón is voltam párszor, és a coupe tulajok 90%-ban kúltúrált normális emberek, össze sem hasonlíthatóak egy tipikus BMW tulajjal."

Akik találkozókra járnak vele, azok persze, hogy ilyenek! Oda nem a lerúgott, elnanyagolt példányokat viszik. De ne csak ezeket vedd alapul!

Nem állítom, hogy nincs ezekből is a kora ellenére nagy becsben tartott patika állapotú. De nagyon nagy százalékban nem ez a jellemző.

Igazán örvendetes, hoyg te is vigyázol rá. De az lenne a szégyen, ha 500 km-t ne bírna ki bármilyen autó. 2101-es Ladával is bármikor elindultam 500 km-re, fel se merült bennem, hogy ne bírná ki. És ez nem ókorban volt. Az igaz, hogy az sem votl a legkomfortosabb, meg zabált az is rendesen.

jún. 23. 20:29
 6/7 anonim ***** válasza:
Találkozókon nagy valószínűséggel jó állapotú autók jelennek meg.
jún. 23. 22:43
 7/7 anonim ***** válasza:

Jó, akkor nézzétek meg a típust használtautón, facebookon is van Coupes csoport, abból is lehet következtetni az állapotra. (De azt se feledjük hogy eladni nem a megkímélt darabokat szokták.)

500km-t kibír minden autó, de nem mindegy hogy mennyire ülsz kényelmesen hosszú órákon át, na meg hogy hallassz-e bármit egy ordító motoron kívül 130-nál.

jún. 24. 10:20

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!