Magas fiúk/férfiak milyen autót vezetnek?
Figyelt kérdés
A kérdés a magas emberektől: Milyen autótok van? Jól elfértek-e bennne, ajánlanátok-e más magas embernek? És hogy ti hány cm vagytok? Köszi előre is a válaszokat.2024. ápr. 28. 18:47
11/31 anonim válasza:
Hát amibe elől normális hely van
13/31 anonim válasza:
Én 1,84 vagyok meg 95 kg kb. és megyek szedánnal is, de elég szűkös már belül, plusz az alacsony üléspozíció sem tetszik. Szóval ezt nem ajánlanám magasnak. Egyterű, kishaszon (kombi), vagy legyen a mostani divat a SUV jobb egy magasnak egyértelműen!
14/31 anonim válasza:
Mondjuk az nem lett definiálva, hogy mennyitől számít valaki magasnak.....
15/31 anonim válasza:
Hát aki nagyon magas annak egy cabrio lehet jó megoldás szerintem.
16/31 anonim válasza:
De aki nagyon zsiráf annak alagutakban és felüljáróknál érdemes behúzni a fejét.
17/31 anonim válasza:
Mercedes w211 kombi kényelmesen elférek benne . 190 centi vagyok.
19/31 anonim válasza:
Nem kell ahhoz egyterű, sok köztük olyan, mint a kakasülő. Lehessen benne normálisan ülni, ki kell próbálni, nem méretfüggő, inkább típusfüggő.
20/31 anonim válasza:
Általában a miniautók/kisautók amik magasabbak és az ülés is magasabb bennük. (Persze nem törvényszerű). Próbáld ki ami tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!